Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Doorn/Den Haag, 23 januari 2006

Geachte heer/mevrouw,

Op 13 februari 2006 vanaf 8.30 uur geven brancheorganisatie Mitex en Nederland BreedbandLand (NBL) het startsein voor het project "De nieuwe generatie modeondernemer". Deze kick-off vindt plaats in het centrum van Utrecht. Tijdens deze kick-off presenteren Jan Meerman (voorzitter Mitex en voorzitter van de Nationale Winkelraad) en voormalig minister en staatssecretaris Willem Vermeend (voorzitter NBL) hun gezamenlijke plan om de zelfstandige modeondernemer de komende jaren te helpen met de invoering van breedbandige ICT-toepassingen. Met de officiële ondertekening van hun samenwerkingsovereenkomst bekrachtigen beiden deze samenwerking en starten zij het project. U bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Doel project
Doel van dit project is het op eenvoudige wijze beschikbaar stellen van moderne breedbandige ICT-toepassingen voor de zelfstandige mode-, schoenen- en sportondernemer. Het project richt zich op het organiseren van concrete breedbandtoepassingen om de bedrijfsvoering te verbeteren, de veiligheid in de winkel te verhogen en de interactie met de klant te vergroten.

Breedbandtoepassingen in de praktijk

Het winkelbeeld zal de komende jaren sterk veranderen, waarbij ICT een steeds belangrijkere rol speelt. Om u daarvan een beeld te geven, vindt de kick-off plaats in de winkels The Art of Camouflage en De Rode Winkel, die nu al gebruik maken van de breedbandtoepassingen, die Mitex en het NBL in de hele modebranche willen stimuleren.

Programma

08.45 - 09.00 uur Ontvangst bij De Rode Winkel

09.00 - 09.30 uur Inleiding door Jan Meerman en Willem Vermeend

Ondertekening samenwerkingsconvenant

09.30 - 09.45 uur Presentatie bedrijfsvoering & veiligheid in De Rode Winkel door Margriet Broekman (eigenaar De Rode Winkel)

09.45 - 10.15 uur The Art of Camouflage: presentatie klantinteractie door Hemco van Wezel (eigenaar The Art of Camouflage)

10.15 - 10.30 uur Per taxibusje naar MediaPlaza

10.45 - 11.30 uur Presentatie Erik Rickelman (innovatie-adviseur NBL): Een blik in de toekomst: inspelen op de digitaliserende klant en verdere toelichting over het project

11.30 - 12.30 uur Lunch

U kunt zich aanmelden voor deze kick-off via het secretariaat van Nederland BreedbandLand, telefoon 0610888902, e-mail: office@nederlandbreedbandland.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.nederlandbreedbandland.nl

Noot voor de redactie (