Gemeente Wijk bij Duurstede

Verkiezingen: Sport- en Kunst en Cultuurdebat

Op 7 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen.Vooruitlopend hierop vinden er verschillende debatten plaats.

Sportdebat
In kader van de gemeenteraadsverkiezingen is er op 13 februari a.s. een Sportdebat. De lijsttrekkers van de acht aan de verkiezingen deelnemende partijen gaan deze avond in gesprek over verleden, heden en toekomst van de sport in onze gemeente.
Bestuurders van sportverenigingen in onze gemeente kunnen zich op deze avond aanmelden via het Steunpunt voor Vrijwilligerswerk. Frank Brouwer van dit Steunpunt is op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken via telefoonnummer 572 288. Ook kan de e-mail worden gebruikt: fbrouwer@wijksevrijwilligers.nl. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met sportconsulent de heer Erik Tolboom en de Sportraad i.o.
Het debat is in de kantine van voetbalvereniging SVF en begint om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

Kunst- en Cultuurdebat
De lijsttrekkers van de acht politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen gaan op 20 februari om 20.00 uur ??? in debat over de Kunst en Cultuur in onze gemeente. Het grote Kunst en Cultuur Debat heeft plaats in de Openbare Bibliotheek van Wijk. Bestuurders van alle organisaties rond Kunst en Cultuur kunnen zich voor deze avond aanmelden bij het Steunpunt voor Vrijwilligerswerk. Frank Brouwer is op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken, via telefoonnummer 572 288. Ook kan een e-mail worden gestuurd naar fbrouwer@wijksevrijwilligers.nl.


* Geplaatst op: 30-01-2006 10:45:44