RTL Group

Onvergetelijke Valentijnsdag voor luisteraars RTL FM

Speciaal voor haar luisteraars organiseert de muziekzender RTL FM een onvergetelijke Valentijnsdag in het Scheveningse Kurhaus Hotel. Op maandag 13 februari komen maar liefst 75 verliefde koppels samen in het luxe hotel, waar zij volledig in de watten worden gelegd. Na aankomst genieten de speciale gasten van een intiem diner en krijgen zij een exclusief optreden van Hind voorgeschoteld. Maar dat is nog lang niet alles, want bij deze bijzondere Valentijn hoort tevens een overnachting in het Kurhaus Hotel. De verliefde stellen worden zo op deze meest romantische dag van het jaar wakker in alle luxe, waarna zij ook nog kunnen genieten van een uitgebreid Valentijnsontbijt.

Luisteraars maken kans op deze onvergetelijke nacht door een originele reden op te geven om hun geliefde te verrassen. RTL FM maakt tussen maandag 6 en vrijdag 10 februari de 75 winnaars bekend.


---
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl

© 2006 RTL Nederland / IP