BOVAG

Finalisten in spanning voor finale 'Tweewielerwinkel van het jaar 2006'

Bron: Persbericht BOVAG
datum: 08-02-2006

Aanstaande maandagavond, 13 februari 2006, vindt de feestelijke uitreiking plaats van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2006. De verkiezing is een initiatief van het vakblad Tweewieler en wordt dit jaar, in samenwerking met ANWB en BOVAG, voor de negende keer toegekend aan een tweewielerwinkel met bijzondere kwaliteiten.

De onderscheiding is bedoeld als een kwaliteitsstimulans voor alle Nederlandse tweewielerbedrijven. Ondernemers konden deelnemen door zelf hun winkel in te schrijven. Daarnaast zijn leden van de ANWB, lezers van De Kampioen en ToerActief opgeroepen hun favoriete tweewielerwinkel voor te dragen. Uit een lijst van bijna 2500 aanmeldingen is een ranglijst van favoriete zaken gerold. De meest genoemde winkeliers zijn, voorzover ze zichzelf nog niet hadden opgegeven, uitgenodigd hun zaak alsnog in te schrijven. Uit alle inschrijvingen zijn uiteindelijk tien ondernemingen geselecteerd en daarvan zijn drie zaken tot de finale doorgedrongen. Dat zijn:


- De Pedaleur, Doetinchem

- Profile Riesewijk, Deventer

- Herckenrath Fietsplus, Horssen

Eén van deze drie genomineerden wordt aanstaande maandag uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2006. Dat gebeurt tijdens een feestelijke happening in het Event Centre Aalsmeer die om 20.00 uur begint en wordt gepresenteerd door Anita Witzier. De feestavond wordt afgesloten met een gastoptreden van Gerard Joling.