Ingezonden persbericht


Persbericht: PvdA voert campagne voor ouderen

Maandag 13 februari gaan de Tweede-Kamerleden Marjo van Dijken, Harm Evert Waalkens en de (kandidaat)raadsleden Jacqueline Kinds en Dick Hukema op bezoek bij ouderen, vrijwilligers en werkers in de ouderenzorg. Vanaf 10.30 uur zijn zij te gast bij de Heymansstichting in Groningen. De PvdA politici spreken met het bestuur, bewoners en personeelsleden over het landelijk en gemeentelijk zorgbeleid.

De PvdA vindt dat ouderen in de kracht van hun leven de mogelijkheid moeten krijgen hun leven naar eigen inzicht in te richten. Ouderen die ziek, arm of anderszins hulpbehoevend zijn, verdienen het om omringd te worden met zorg en aandacht. Deze opvattingen over de zorg worden toegelicht in een speciaal voor ouderen geschreven boekje. In dit boekje Met hart voor ouderen laat de PvdA met tien feiten zien dat het kabinet Balkenende ouderen in de kou laat staan en worden 10 redenen genoemd waaruit blijkt dat de PvdA hart heeft voor ouderen.

Het boekje wordt door de Tweede-Kamerleden aan de ouderen uitgereikt tijdens het bezoek aan de Professor Heymansstichting.



Ingezonden persbericht