AutoRai

Fiat Auto en Google organiseren eerste on-line game

(2/13/2006)
Recentelijk klonk het virtuele startschot voor de âFiat Sedici contestâ. Het is de eerste on-line competitie waarbij je de wereld vanuit de ruimte kunt bekijken. Bedoeling van de game is het traceren van de onder een dikke pak sneeuw verborgen Fiats Sedici. Het spel is een uitvloeisel van de samenwerking tussen Fiat Auto en Google. De wedstrijd laat zich het beste omschrijven als een on-line prijzenjacht waarbij gebruik wordt gemaakt van Google Earth, de krachtige software die je alle uithoeken van de aarde laat ontdekken met behulp van spectaculaire satellietfotoâs. Deelnemers maken gebruik van deze door Google ontwikkelde applicatie in hun zoektocht naar de vier over Turijn en het terrein van de Olympische Winterspelen verstopte Sediciâs.

Deelnemers maken kans op vier Sediciâs, Fiats nieuwe, compacte 4x4 die een uiterst sportieve introductie beleeft tijdens de Olympische Winterspelen 2006 te Turijn. Als bonus valt er nog een exclusieve âFerrari 360º Experienceâ pas te bemachtigen, waarmee twee personen de geheimen van Maranello zullen ontdekken en de spanning van een F1 race kunnen ervaren tijdens de Grand Prix van Monza als VIP-gast van het Ferrari F1-team.

Zelf een gokje wagen? Surf naar www.sedicicontest.it en schrijf je in. Kies de coördinaten waarvan jij denkt dat exact op die plek één van de Sediciâs is verborgen.

De exacte locaties van de verborgen Sediciâs worden op 31 maart aanstaande openbaar gemaakt. De vier deelnemers die het dichtst bij de fonkelnieuwe 4x4âs in de buurt komen, ontvangen de hoofdprijs: een Fiat Sedici. Degene van deze vier winnaars die de locatie het meest nauwkeurig benadert, ontvangt als bonus tevens het Ferrari-pakket.

BedrijfsautoRAI.nl