Gemeente Hengelo

Hengelo's Inbraak Preventie Team geeft gratis adviezen aan Hasseler Es bewoners

Binnenkort krijgen de bewoners van de Hasselers Es een informatiebrief waarin staat vermeld hoe zij kosteloos een preventieadvies kunnen aanvragen.

Gratis preventieadvies

Het Hengelo's Inbraak Preventie Project (HIPT) is een initiatief van de gemeente Hengelo samen met de politie en SWB Midden-Twente. Momenteel adviseert het preventieteam HIPT in de wijk Hasseler-ES (Middelhoek). Het is uiteindelijk de bedoeling dat alle inwoners in aanmerking kunnen komen voor een preventieadvies.

De gemeente biedt haar inwoners de gelegenheid om kosteloos een preventieadvies te krijgen volgens de eisen van het certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig wonen. Wanneer hij of zij uitvoering geeft aan het advies komt degene in aanmerking voor het certificaat Veilige Woning. Met dat certificaat kan bij de meeste verzekeringsmaatschappijen een flinke premiekorting op de inboedelverzekering worden verkregen.

Informatie

Meer informatie kunt u krijgen bij het Hengelo's Inbraak Preventie Team, telefoon (074) 265 36 38 of kijk op www.hengelo-info.nl/hipp.