Gemeente Pekela


VERGUNNING WET MILIEUBEHEER

Burgemeester en wethouders van Pekela maken bekend, dat door hen onder voorschriften/beperkingen ter bescherming van het milieu, vergunning is verleend ingevolge de Wet milieubeheer naar aanleiding van de aanvraag van:

P180 Mik BV voor een de gehele inrichting omvattende revisievergunning voor een inrichting voor het be- en verwerken van polyester aan de Dr. H. Brouwerstraat D10 te Nieuwe Pekela.

De beschikking en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 16 februari tot 30 maart 2006 bij het taakveld Milieu, op werkdagen tijdens kantooruren. Buiten deze tijden alleen na telefonische afspraak, 0597-617599. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Er wordt op geattendeerd dat de vergunning ten opzichte van het ontwerp niet is gewijzigd.

Tot en met 30 maart 2006 kan tegen deze beschikking beroep worden ingesteld door:


· degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van de beschikking;

· belanghebbenden aan wie redelijkerwijze niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van de beschikking;

· de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van de beschikking;
· degenen die bedenkingen hebben tegen eventuele wijzigingen die bij het nemen van de beschikking ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Als beroep wordt ingesteld kan de Voorzitter van eerder genoemde Afdeling Bestuursrechtspraak worden gevraagd tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het besluit treedt in werking op 31 maart 2006 of op het moment dat de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een beslissing op een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening heeft genomen, of zoveel later als uit de beslissing van de voorzitter blijkt.