PERSBERICHT
Almere, 13 februari 2006

MyCom viert tienjarig jubileum met bijzondere prijsuitreiking

Digitale woonkamer ter waarde van ¤ 5.000 gaat naar de heer Th. H. van Daal te Heeswijk-Dinther MyCom bestond in december precies tien jaar. De landelijke keten van computerwinkels greep dit jubileum aan om een nieuwe werkwijze te introduceren: probleemloze en gemakkelijke oplossingen bieden voor de klanten. Tevens maakte iedere klant die een gratis klantenkaart aanvroeg kans op een complete digitale woonkamer ter waarde van ¤ 5.000. Deze bijzondere prijs is gewonnen door de 71-jarige heer Th. H. van Daal te Heeswijk-Dinther, klant in de winkel in Den Bosch. De huiskamer van de heer Van Daal wordt nu door MyCom van alle digitale gemakken voorzien: een 42' plasmatelevisie aan de muur, een mediacenter met surround sound, een complete MyCom-pc met 19' TFT-scherm én een notebook... en dat allemaal ook nog draadloos met elkaar verbonden. Kortom, een goed voorbeeld van de allesomvattende oplossingen die MyCom biedt. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in dergelijke oplossingen in huis of op het werk, maar blijken onvoldoende op de hoogte van de werking en de mogelijkheden. Daarom gaat MyCom klanten meer informatie geven en meer uitleg over de toepassingen en mogelijkheden. Deze verbeterde diensten sluiten naadloos aan bij de aanvullende services die MyCom al biedt, waaronder reparatie en onderhoud in de winkel ­ klaar terwijl u wacht ­ en uitleg, installatie en reparatie bij de klant thuis. .

De duizenden kaarthouders van MyCom krijgen gedurende het jubileumjaar 2006 persoonlijke aanbiedingen op grond van wat ze op het inschrijfformulier hebben ingevuld en worden voortijdig op de hoogte gesteld van algemene acties en aanbiedingen. In de winkel zullen gedurende 2006 maandelijks speciale aanbiedingen verkrijgbaar zijn voor de klantenkaarthouder.

Over MyCom
MyCom Nederland B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van computers, computeronderdelen, notebooks, plasma- en LCD TV's, monitoren, digitale camera's en meer. MyCom heeft op dit moment achttien vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. In december 2005 is MyCom door Elsevier Retail, het AD en Q&A research uitgeroepen tot Beste computerspeciaalzaak van Nederland.

Voor meer informatie (alleen voor de pers):
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Natasja la Lau, tel: 023 5628208, natasjal@monogram.nl