Gemeente Hengelo

Concept Hernieuwde Nota van Uitgangspunten Gezondheidspark

Burgemeester en wethouders hebben het concept van de nota van uitgangspunten voor het Gezondheidspark vrijgegeven voor inspraak. Het plangebied 'Gezondheidspark' bevindt zich aan de westrand van de stad, aan de Deldenerstraat, nabij de A35. In het gebied zijn al enkele gezondheidsorganisaties gevestigd, onder andere het Streekziekenhuis Midden-Twente, Carint en Trivium.

Het is de bedoeling dat het gebied in de toekomst wordt ontwikkeld tot een gezondheidspark waarbij zorggerelateerde functies met de bijbehorende wooneenheden aan de bestaande functies worden toegevoegd. Tevens wordt ruimte gereserveerd voor woningbouw die niet zorggerelateerd is. Het concept van deze nota heeft eind 2004 in het kader van de inspraak ter inzage gelegen. Naar aanleiding van de inspraakreacties hierop is het ruimtelijk model in de nota van uitgangspunten gewijzigd ten opzichte van het in 2004 ter inzage gelegde plan. Daarom wordt een hernieuwde inspraakprocedure gehouden over de gewijzigde nota van uitgangspunten.

Inloopbijeenkomst
Op donderdag 16 februari 2006 vindt een algemene inloopbijeenkomst plaats waar geĂŻnteresseerden nader kennis kunnen nemen van de geplande ontwikkelingen in het Gezondheidspark. De inloopbijeenkomst wordt van 18.00 tot 21.00 uur gehouden de Wilhelminazaal van woonzorgcentrum Carint Het Woolde aan de Geerdinksweg 130. U bent daarvoor van harte uitgenodigd.