Ingezonden persbericht


persbericht

Pins internet wint prestigieuze ibm business partner award

Erkenning voor kwaliteit, reactiesnelheid en flexibiliteit

Haarlem, 13 februari 2006. PINS Internet, De Haarlemse Managed Services Provider heeft de prestigieuze IBM Business Partner Award gewonnen. PINS is door IBM Benelux verkozen tot de beste New Services Partner voor 2005. Naast PINS Internet ontvingen ook partijen als E-storage, ETC PLUZ, Cap Gemini en Logica CMG awards voor hun respectievelijke expertises. PINS ontving de prijs vanwege de kwaliteit van de dienstverlening, reactiesnelheid en flexibiliteit. Het winnen van deze award onderstreept de leidende positie van PINS Internet als Provider van Hosting Solutions en Managed Services.

De IBM Business Partner Awards werden uitgereikt tijdens een drukbezochte bijeenkomst in Spant in Bussum. Managing Director Jan Willem des Tombe van PINS Internet is verheugd met de prijs: "We zijn blij met deze erkenning van IBM en in het bijzonder dat de andere business partners van IBM nu ook weten dat onze dienstverlening echt een mooie aanvulling is op hun proposities. Wij zijn als hosting provider de verbindende schakel tussen hardware, software en services. We zijn dus geen bedreiging voor de andere business partners maar juist een vitale aanvulling. De tevredenheid met soft -en hardware wordt door de klant beoordeeld op de dagelijkse beschikbaarheid en performance. Hosting is daarbij steeds de kritieke factor. Het gaat daarbij op uptime garanties en netwerkperformance. Dat is waar PINS Internet in excelleert en dat heeft IBM inmiddels meermaals ervaren en onderschreven."

Over PINS Internet

PINS Internet is de snelst groeiende Managed Services Provider van Nederland. PINS is opgericht in 1996 en behoort tot de leidende partijen op het vlak van Domeinregistraties, Hosting Solutions en Managed Services. PINS Internet staat voor Reliable - Available - Connected - 24/7, de vitale onderdelen van een Hosting Partner voor het MKB en de grootzakelijke markt. PINS Internet werkt ondermeer voor De Nederlandse Spoorwegen, IBM, RelatiePlanet en Laurus en is business partner van IBM. Check www.pins.nl voor meer informatie over PINS Internet.

Einde persbericht

Contactinformatie over PINS Internet

Jan Willem des Tombe - Managing Director

Telefoon: 023-5221070

E-mail: janwillem@pins.nl