GroenLinks

Wijziging Valentijnsactie voor vluchtelingen

13 februari 2006

GEWIJZIGD BERICHT IVM TIJDSTIP ACTIE
De aanbieding van de Valentijnskaarten door Femke Halsema vindt om 16.30u plaats voor het asielzoeksrcentrum in Apeldoorn (Loolaan 59). Onze excuses voor de verwarring en het dubbele bericht.


--- Zie onder de rest van het bericht ---
De afgelopen weken hebben enkele tienduizenden Nederlanders een Valentijnskaart geschreven aan vluchtelingen. Femke Halsema zal die kaarten morgen op Valentijnsdag aanbieden aan bewoners van het asielzoekerscentrum in Apeldoorn.Met deze actie wil GroenLinks laten zien dat er ondanks het verharde klimaat jegens vluchtelingen - veel mensen zijn die hen een warm hart toedragen. Met de bijeenkomst in Apeldoorn eindigt een GroenLinks-kaartenactie die sinds enkele weken loopt in tientallen gemeentes. Femke Halsema zal de verzamelde kaarten om 16.30u aanbieden bij het asielzoekerscentrum in Apeldoorn (Loolaan 7).

Daarvoor heeft zij (om 15.15u) een bijeenkomst met vluchtelingen en schoolkinderen in theater Gigant (Nieuwstraat 377). Dinsdagochtend zal Femke Halsema in Delft, tijdens een Valentijns meet-and-greet met Delftse studenten, de laatste kaarten verzamelen. Afgelopen zaterdag vormden de congresbezoekers van GroenLinks bij de campagnestart een hart voor vluchtelingen.