Gemeente Wieringen

PUBLICATIE WIERINGER COURANT DINSDAG 14 FEBRUARI 2006

ALGEMENE WET BESTUURSRECHT

Op 7 februari 2006 hebben burgemeester en wethouders de volgende besluiten genomen die onder de Algemene wet bestuursrecht vallen:

Ø Verleende vergunning voor het vissen op spiering met een gebbe in de haven van Den Oever; Ø Verleende vergunning aan vof Sneekes en Lin ex art. 3 drank-en horecawet t.b.v. inrichting Rijksstraatweg 17 in Hippolytushoef.

Iedereen die door de genomen beslissingen rechtstreeks in zijn belang is getroffen kan binnen 6 weken schriftelijk bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Wieringen, Postbus
1, 1777 ZG Hippolytushoef. Wie dit tijdig doet kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar (Sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar) schorsing van deze beslissing aanvragen.

ALGEMENE WET BESTUURSRECHT BURGEMEESTER

De wnd. burgemeester heeft op 7 februari 2006 het volgende besluit genomen die onder de Algemene wet bestuursrecht valt:

Ø Verleende horeca-exploitatievergunning ex art. 2.3.1.2. APV aan vof Sneekes en Lin, Rijksstraatweg 17 in Hippolytushoef.

Iedereen die door de genomen beslissing rechtstreeks in zijn belang is getroffen kan binnen 6 weken schriftelijk bezwaar maken bij de burgemeester van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Wie dit tijdig doet kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar (Sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar) schorsing van deze beslissing aanvragen.

WET MILIEUBEHEER TERINZAGELEGGING ONTWERP-BESCHIKKING

Burgemeester en wethouders van Wieringen maken bekend dat een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet Milieubeheer is ontvangen van:
- P. Ottens, Westerlanderweg 101 te Westerland. De vergunning wordt aangevraagd in verband met het veranderen van de inrichting welke is gelegen op het perceel Rijksstraatweg/Lonjeweg in Hippolytushoef. De inrichting is kadastraal bekend als ge- meente Wieringen, sectie H nr. 275. De oorspronkelijke hoofdactiviteit van de inrichting betrof melkrundveehouderij, na wijziging van de inrichting wordt er hoofdzakelijk vleesvee gehouden.

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met bijlagen liggen gedurende zes weken op de secretarie van de gemeente ter inzage met ingang van 15 februari 2006 op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur. Voorts liggen de stukken op de secretarie tijdens bovengenoemde periode op de maandagen van 17.00 tot 20.00 uur ter inzage. Om de stukken op maandagavond in te zien dient u een afspraak te maken.

De gevraagde vergunning zal worden verleend met voorschriften ter bescherming van het milieu. Gemotiveerde zienswijzen tegen deze ontwerp-beschikking kunnen door een ieder binnen zes weken na de dag van ter inzage legging schriftelijk worden ingediend bij burgemeester en wethouders. De ingekomen zienswijzen worden mede ter inzage gelegd. Indien men dat wenst, worden persoonlijke gegevens van degene die schriftelijk zienswijzen heeft ingebracht niet bekend gemaakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk, tegelijkertijd met de zienswijzen, bij burgemeester en wethouders worden ingediend. Gedurende de genoemde termijn bestaat desgevraagd voor een ieder de gelegenheid tot een gedachten wisseling over het ontwerp van het besluit en tot het mondeling inbrengen van zienswijzen daartegen. U dient hiertoe een afspraak te maken.

BEROEP tegen de op het verzoek genomen beschikking kan later slechts worden ingesteld door degene die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen heeft inge- bracht, tenzij wordt aangetoond dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen. Het staat ook open voor degenen die geen zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp, maar wel nadien bezwaar hebben tegen een van het ontwerp afwijkende (definitieve) beschikking. Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij de afdeling Grondgebiedzaken, tel. 0227- 594387

Hippolytushoef, 14 februari 2006 Drs. J. Wittink, secretaris M.J.P. van Kampen-Nouwen, wnd. burgemeester