De Zaak versterkt positie in mkb-markt

De zaak

Grootste ondernemerstijdschrift blijft nummer 1

De Zaak versterkt positie in mkb-markt

'We doen hier iets wat elke ondernemer moet doen: bij andere mensen de behoefte creëren om met jou en alleen met jou in zee te gaan. Daarvoor moet alles kloppen - de juiste mensen en een fantastisch mooi product.'

Dit zijn de woorden van Hans Brouwer in het februarinummer van De Zaak, een ondernemer die wereldwijd succes boekt met het produceren van muziek onder commercials. Zijn uitspraak is exemplarisch voor tijdschrift De Zaak dat met ingang van deze editie van een compleet nieuw jasje is voorzien. De lay-out is flink op de schop genomen, de fotografie is sterk verbeterd en diverse nieuwe rubrieken hebben een plaats in het blad gekregen. De geboden informatie wordt bovendien toegankelijker voor het voetlicht gebracht door de opname van checklists, tips en verwijzingen naar downloads op internetportal www.dezaak.nl.

De Zaak - met een verspreiding van 199.000 exemplaren het grootse tijdschrift voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf - versterkt daarmee haar onderscheidende positie in de markt. Uitgangspunt is het leveren van laagdrempelige en direct toepasbare informatie voor alle ondernemers - van ambitieuze starter tot ervaren familiebedrijf, van groenteboer tot online adviesbureau.

De redactie en art direction van De Zaak hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit resultaat te bereiken. De eerste editie van de geheel vernieuwde De Zaak die op 15 februari verschijnt, zit dan ook barstensvol verhalen en adviezen van bedrijfseigenaren. Hun praktijk van alledag levert inzichten op die bijdragen aan het zakelijk succes van collega-ondernemers.

Een greep uit de artikelen:

- Gouden tips voor uw eigen dreamteam: promoveer met uw bedrijf van de hoofdklasse naar de Champions League!

- Internethandelaar Rob Groen laat zich niet koeioneren door het grootbedrijf. 'Ik ben zélf-stán-díg ondernemer.'

- Glansrijke comebacks. Vier ondernemers vertellen hoe zij terugkwamen na een regelrechte ramp.

- Alles de deur uit. Wat u kunt leasen: van machines tot personeel.

Via www.dezaak.nl kunt u gratis een exemplaar van De Zaak 'nieuwe stijl' aanvragen.

Noot voor de pers