Ingezonden persbericht


Herzien bericht -datumcorrectie

Funda lanceert funda Award om vastgoed-innovaties te stimuleren:

Oproep aan bedrijven en organisaties om zich aan te melden voor de funda Award

AMSTERDAM, 15 februari 2006 - In het kader van haar 5-jarig bestaan lanceert funda de funda Award met prijzen voor beste innovatie binnen de vastgoedwereld. Het bedrijf reikt in totaal drie Awards uit: Meest Innovatieve Idee, Beste Uitvoering en de Publieksprijs. Bedrijven, organisaties of personen die in aanmerking willen komen voor een funda Award moeten het afgelopen jaar vooruitstrevend zijn geweest als het gaat om businessmodellen, gebruik van techniek, marktbewerking en/of nieuwe concepten binnen de vastgoedbranche. Funda wil met de prijs innovaties binnen de vastgoedwereld stimuleren.

Funda roept bedrijven, organisaties en/of personen dan ook op om zich aan te melden voor de funda Award. Via de website www.funda.nl/award kunnen geïnteresseerden zich vanaf vandaag tot 1 maart aanmelden. Een deskundige jury, onder leiding van juryvoorzitter Vincent Evers, selecteert in totaal 10 genomineerden voor de categorieën 'Meest Innovatieve Idee' en 'Beste Uitvoering'. Het publiek kiest uit de 10 genomineerden de winnaar van de Publieksprijs.

De funda Awards worden - in tegenstelling tot eerdere berichtgeving - op dinsdag 25 april tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Cruise Terminal Amsterdam uitgereikt aan de winnaars.

Meer informatie: http://www.funda.nl/award

Over funda
Funda NV is een organisatie die de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en vastgoedobjecten via internet faciliteert. Funda is actief in de particuliere koop- en huurwoningmarkt (funda.nl), bedrijfsonroerend goed (fundainbusiness.nl) en financiële diensten (fundafinance.nl). Het bedrijf werkt daarnaast aan internationale expansie binnen Europa. Funda zorgt met deze activiteiten voor transparantie in de vastgoedmarkt en biedt een breed publiek hiermee een middel om hun (huisvestings)doelstellingen te bereiken. Funda viert dit jaar haar eerste lustrum. In de 5 jaar is het bezoek van de website gegroeid naar meer dan 7.000.000 pageviews per dag en 2,6 miljoen unieke bezoekers per maan (bron: Multiscope). Funda is daarmee veruit de grootste en meest bezochte woonsite van Nederland.

Ingezonden persbericht