Politie Zeeland


---


W-642-2006 Aanrijding in Vlissingen
Maandag om 13.30 uur vond een aanrijding plaats tussen twee personenauto's op de kruising President Rooseveltlaan / Jan van Gooyenlaan in Vlissingen.
Een 23-jarige Vlissingse automobilist reed over de President Rooseveltlaan in de richting van de Boulevard. Op de kruising met de Jan van Gooyenlaan kwam hij in botsing met een auto, bestuurd door een 39-jarige plaatsgenoot die rechtsaf wilde slaan. De 23-jarige probeerde een aanrijding te voorkomen en week uit naar links. Hierbij sloeg hij over de kop en raakte twee stilstaande auto's. De man is in het ziekenhuis onderzocht, maar bleek geen letsel te hebben opgelopen. Ook de andere bestuurder was ongedeerd. De auto's zijn geheel vernield, de twee stilstaande auto's raakten zwaar beschadigd.

W-643-2006 Auto tegen vangrail
Op de A58 bij Arnemuiden reed maandag om 14.12 uur een 62-jarige automobilist uit Gent met zijn auto tegen de vangrail.
De man verloor de controle over zijn voertuig, de auto en de vangrail raakten beschadigd.

W-644-2006 Aanrijding in Vlissingen
Op de kruising Sottegemstraat / Eedestraat vond maandag om 12.57 uur een aanrijding plaats.
Een 31-jarige Vlissingse automobiliste reed vanuit de Eedestraat de Sottegemstraat in. Zij liet hierbij een van links komende 21-jarige Vlissingse bestuurder niet voorgaan. Bij de aanrijding raakten de twee auto's beschadigd.

Z-645-2006 Sigarettenautomaat opengebroken
Maandag tussen 06.00 en 12.00 uur werd in de hal van een horecabedrijf in de Nieuwstraat in Terneuzen een sigarettenautomaat opengebroken.
Er werd voor enkele honderden euro's aan geld en rookwaar weggenomen. De automaat werd vernield, hiervan is geen schadebedrag bekend.

O-646-2006 Bedrijfsongeval
In een bedrijf aan de Belgieweg Oost in Nieuwdorp raakte maandag om 08.54 uur een 55-jarige werknemer uit Arkel gewond.
Tijdens werkzaamheden brak een touw waarmee een metalen hijsstrop was verzekerd. De strop met een gewicht van 500 - 1000 kilo viel naar beneden en kwam op een buis in de constructie, waarna de strop langs de buis naar beneden gleed in de richting van een werkplatform waar de 55-jarige man aan het werk was. Door de klap van de strop tegen zijn arm en lichaam, brak hij zijn arm en kwam hij ten val. Omdat was gemeld dat hij bekneld zat, kwamen de traumaheli en de brandweer ter plaatse. De man is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De Arbeidsinspectie werd in kennis gesteld.

O-647-2006 Aanrijding in Kruiningen
Op de kruising met de N289 en de oprit A58 vond maandag om 13.30 uur een aanrijding plaats.
Een 41-jarige automobilist uit Hulst reed over de N289, komende uit de richting van Kapelle. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende 22-jarige bestuurster uit Yerseke. Bij de aanrijding raakten beide auto's beschadigd.

---- --