Gemeente Sneek


Discussieavond over toerisme, promotie en werkgelegenheid

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006 organiseren de gezamenlijke politieke partijen van Sneek op 6, 13, 20 en 24 februari vier themabijeenkomsten.

Op maandag 13 februari is het thema: toerisme, promotie en werkgelegenheid en zullen Angeline Kerver (GroenLinks) en Klaas Visser (FNP) als gastvrouw en gastheer optreden in café De Draai in Sneek.

De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur en wordt door twee sprekers ingeleid.

Huub Rommers (directeur Thuiszorg Zuidwest Friesland) spreekt over werkgelegenheid in de dienstensector en Fokke Martini of Menno Bakker (Stichting Friese VVV 's) over Sneek als toeristische trekpleister.

Frou Heabeltsje de Jong van de Steenklip becommentarieert de Sneker politiek op haar eigen unieke wijze.

Het is de bedoeling dat de aanwezigen in kleine groepen discussiëren en dat de beide inleiders zich daar actief mee bemoeien. Geprobeerd wordt om de vraag: hoe houdt Sneek de vaart er in? te beantwoorden. De avond wordt besloten met de verkiezing van het beste idee om Sneek en haar dorpen ook buiten het toeristische hoogseizoen om te promoten. Café De Draai aan de Wijde Noorderhorne opent om 19.30 uur haar deuren en de koffie staat klaar.

© copyright 2006 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 8-2-2006