Sligro opent in Amsterdam

Sligro

Maandag 27 februari opent Sligro/VEN in Amsterdam de deuren van haar nieuwe zelfbedieningsgroothandel. Deze nieuwe vestiging aan de Van der Madeweg 39 (naast Makro) is maar liefst 15.000 m2 groot. Alle afdelingen zijn ingericht volgens de laatste Sligro/VEN-stijl en daarmee is Sligro/VEN Amsterdam het paradepaardje van de 43 zelfbedieningsvestigingen in Nederland.

Om Sligro/VEN-relaties in Amsterdam en omgeving op een speciale manier kennis te laten maken met de nieuwe zelfbedieningsgroothandel, is gekozen voor een Culinaire Parade op maandagavond 13 maart. Fabrikanten en leveranciers zijn met een stand vertegenwoordigd om de gasten via demonstraties kennis te laten maken met hun producten. Geheel in de Sligro/VEN-traditie wordt het een feest van keuren en proeven dat de werknaam 'van bitterbal tot truffel' heeft meegekregen. Toegang uitsluitend met uitnodiging.

De nieuwe vestiging is nodig om de groei van Sligro/VEN in Amsterdam te continueren. De oorspronkelijke VEN Internationale Versmarkt in Diemen wordt volledig in gebruik genomen als bezorggroothandel voor de stad en regio Amsterdam. Hiermee heeft de Sligro/VEN organisatie in Amsterdam twee groothandels, een voor zelfbediening en een voor bezorging.

Sligro/VEN is de grootste totaalgroothandel van Nederland en de meer dan 400.000 vaste klanten in Nederland profiteren van de enorme inkoopkracht. Sligro/VEN richt zich op alle professionals in de foodbranche en met name op horecaondernemers, cateraars en culinaire specialisten. Om inkopen te kunnen doen bij Sligro/VEN dienen klanten te beschikken over een Sligro/VEN-klantenkaart. Deze is via www.sligro.nl aan te vragen of rechtstreeks bij de vestiging in Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Sligro Food Group Nederland B.V.
Wilco Jansen, hoofd communicatie

0413) 34 35 00 of 37 09 02