Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Avaya benoemt Chris de Jongh tot Managing Director Avaya Nederland

TER PUBLICATIE: 13 februari 2006

Nieuwegein Avaya (NYSE: AV), leverancier van communicatieapplicaties, -netwerken en -diensten aan de zakelijke markt, heeft Chris de Jongh benoemd tot Managing Director Avaya Nederland. De Jongh volgt Gos Hein van de Wouw op, die het Avaya Multi-National Sales Team (MNST) in het EMEA-gebied gaat leiden.

De Jongh (45) startte zijn loopbaan in de ICT-branche bij Getronics en is de laatste tien jaar werkzaam geweest binnen de network security markt. Hij was tot voor kort Chief Operating Officer bij NOXS Europe en vervulde daarvoor de rol van Vice-President Distribution for Europe bij Risc Technology.

Avaya transformeert zich duidelijk van een productgerichte naar een marktgerichte organisatie. Klanten en samenwerking met klanten staan centraal. De komende jaren verwacht ik een toenemende vraag naar hosted IP- en mobility-oplossingen, waarbij security een belangrijke rol speelt , aldus de Jongh.

Over Avaya

Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter convergentie van spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van elke mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.