Ingezonden persbericht


Persbericht

Utrecht, 13 februari 2006

Nog sneller ontmoeten via OV-website

Ergens in Nederland een leuke medereiziger gezien of gesproken in het openbaar vervoer? Behoefte aan hernieuwd contact met die bijzondere persoon? Op zoek naar een hobbygenoot? Benieuwd wie er bij dezelfde opstaphalte staan? Of wil je weten wie er op dezelfde halte uitstappen? REISinformatiegroep, het bedrijf achter de druk bezochte website 9292ov.nl, heeft op de landelijke website de rubriek 'OV ontmoetingen' vernieuwd. Nieuw in de opzet is dat het voortaan makkelijker is om in contact te komen met een medereiziger omdat het plaatsen van een korte eenvoudige oproep verruild is met het plaatsen van persoonlijke profielen (zogenaamde OV-ID's) en dynamische boodschappen.

In tegenstelling tot het eerder beperkt plaatsen van annonces kan er nu gericht gezocht worden op kernwoorden als woonplaats, provincie, opstaphaltes, station, tramhalte, bushalte, lijnnummer en hobby's van andere medereizigers in het gehele openbaar vervoer. Na het aanmaken van een persoonlijk profiel kunnen medereizigers elkaar makkelijk vinden. Ook is het zeer eenvoudig om een foto bij de oproep te plaatsen, wat herkenning tijdens de reis vergemakkelijkt. Geen geselecteerde wekelijkse top-10 meer, maar onbeperkte ruimte voor het plaatsen van vele e-berichten. Het plaatsen van of reageren op een oproep is gratis maar moeten uiteraard wel binnen reglementen passen. Met de rubriek 'OV ontmoetingen' wil REISinformatiegroep laten zien dat het reizen met trein, metro, tram, bus, ferry en taxi naast functioneel ook leuk en spannend kan zijn. Meer informatie: www.9292ov.nl/ovontmoetingen.

Bezoekers van de populaire marketing-weblog Marketingfacts.nl hebben al een week kunnen oefenen met het vernieuwde concept. Inmiddels zijn de opmerkingen verwerkt en is de rubriek klaar voor intensief gebruik. OV-ontmoetingen is een samenwerking tussen Admium en REISinformatiegroep.

////////////////////



Ingezonden persbericht