Ingezonden persbericht


Inter Access winnaar twee IBM Partner Awards

Hilversum, 13 februari 2006 - Inter Access, Premier Business Partner van IBM Software en Advanced Business Partner van IBM Hardware, heeft tijdens de IBM Business Partner Kick-Off in Bussum twee IBM Partner Awards ontvangen. Inter Access ontving de awards 'IBM SWG On Demand Partner of the Year 2005' en de 'IBM Netherlands Top Partner of the Year 2005'.

"Inter Access is een slagvaardige partner met meerdere successen op het gebied van software, hardware en dienstverlening bij zowel de grote als de middelgrote klanten", aldus George Duits, Director Business Partner Organisation IBM Benelux. "De award voor Top Partner of the Year hebben we toegekend op basis van de hoogste overall IBM-verkoopresultaten in het afgelopen jaar. De SWG On Demand Partner of the Year Award werd aan Inter Access toegekend, omdat het bedrijf laat zien dat het praktisch inhoud weet te geven aan de On Demand-visie van IBM." Daniëlle Schuur, Director Software Benelux van IBM, voegt hieraan toe: "Inter Access levert door slim en vakkundig gebruik van het IBM Software-portfolio praktische, doelgerichte en innovatieve oplossingen voor klanten, waarmee klanten hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren en snel en efficient kunnen reageren op veranderingen."

Pieter Aarts, lid hoofddirectie van Inter Access: "Een relatie groeit wanneer twee gemotiveerde partijen elkaar kennen, aanvoelen, aanvullen en elkaar trouw blijven. Al meer dan een kwart eeuw vormt IBM een onlosmakelijk onderdeel van de Inter Access-strategie. Daarnaast vormt een gedegen kennis van klantenbehoeften, gecombineerd met gecertificeerde, vakkundige IBM-professionals binnen Inter Access de kern van dit succes. Wij zijn buitengewoon trots op de uitgereikte awards en zien deze als een bevestiging van onze kwaliteit."

###

Over Inter Access
Inter Access is strategisch partner en dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). ICT is een onmisbaar instrument om waarde te creëren in een dynamische economie waarin snelheid, efficiency, klantgerichtheid en flexibiliteit de randvoorwaarden vormen. Om dit instrument goed in te zetten, beschikt Inter Access over kennis van zowel technologie als zakelijke processen. Dit vertaalt zich in een breed portfolio van oplossingen die onze relaties helpen succesvoller in hun business te zijn. Naast de levering van oplossingen is Inter Access ook een innoverende partij op het gebied van On Demand, het leveren van ICT-diensten op afstand. En dat voornamelijk in de branches handel en industrie en in de publieke sector. Naast deze branches heeft Inter Access kennis van en ervaring met de financiële markt. Inter Access vertaalt zijn geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen, ontworpen met specifieke aandacht voor beheer: Think, Build, Implement & Operate. Een helder en praktijkgericht model voor strategisch en operationeel succes.