Ingezonden persbericht


euroscript Neemt DELT ICT Services Over

Bertrange, 13 februari 2006 - De euroscript-groep heeft vandaag bekendgemaakt DELT ICT Services BV en DELT ICT Services bvba over te nemen.

DELT ICT Services uit Eindhoven is een gespecialiseerd dienstverlener voor EMC Documentum-producten aan klanten in heel Nederland en België. Het klantenbestand van DELT bestaat voornamelijk uit grote internationals. In 2005 haalde DELT een omzet van circa 2 miljoen euro.

"De combinatie van de technische adviesdiensten van DELT en het brede aanbod Document Lifecycle Management (DLM) oplossingen van de euroscript-groep biedt een ongekend concurrentievoordeel voor onze klanten in de Benelux", aldus Marc Fosséprez, directeur van euroscript consulting. "Hierdoor kunnen we onze activiteiten op de markt van consultancy, systeemintegratie en outsourcing van bedrijfsprocessen verder uitbreiden en onze positie als Europees leider in Enterprise Content Management-oplossingen versterken."

"De diensten van DELT ICT Services vormen een aanvulling op onze bestaande activiteiten en maken op het gebied van inkomsten, kosten en technologie aanzienlijke synergieën mogelijk", voegt Mark Evenepoel, president-directeur van de euroscript-groep, eraan toe. "DELT staat bekend om zijn kennis van en inzicht in de branche. Daar kan euroscript de vruchten van plukken bij ons voortdurende streven om voor onze klanten in de Benelux de beste en meest complete oplossingen en diensten te ontwikkelen."

"De overname van ons bedrijf door euroscript is een unieke kans om onze groei te versnellen en op bewezen successen voort te bouwen", stelt Hans Zwartjens, medeoprichter en directeur van DELT ICT Services. "Hierdoor is DELT in staat bestaande klanten nog meer waar voor hun geld te bieden, terwijl zij als vanouds op onze ongeëvenaarde service en kwaliteit kunnen blijven vertrouwen."

De huidige directeuren van DELT, Hans Zwartjens en René Blanken, blijven ook na de overname bij het bedrijf. DELT ICT Services heeft 25 werknemers.

DELT ICT Services bv (NL), Postbus 7187, 5605 JD EINDHOVEN.

Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911, www.delt.nl

DELT ICT Services bvba (B), van Kerckhovenstr. 110 - gebouw 5, bus 206, B-2880 BORNEM.

Tel.: +32 3 8904660, fax: +32 3 8904661, www.delt.be

euroscript Luxembourg S.à r.l., 55, rue de Luxembourg, L-8077 Bertrange, Luxembourg.

Tel: +352 31 44 11 1, fax: +352 31 44 11 209, www.euroscript.com

DELT ICT Services BV

DELT ICT Services is een dedicated Documentum Signature Partner met vestigingen in Nederland en België. Het bedrijf richt zich vooral op ontwikkeling, implementatie en opleidingen en heeft op het gebied van document- en informatiebeheer binnen de IT-sector een aanzienlijke knowhow opgebouwd. Vergeleken met de begindagen van de informatietechnologie beschikken bedrijven over meer informatie dan ooit tevoren. Een logisch gevolg daarvan is de vraag naar elektronische archivering van die informatie, vereenvoudigde opzoekmogelijkheden en optimalisering van de werkprocessen. Hoewel die technologie reeds enige tijd beschikbaar is, kunnen voor middelgrote en grote organisaties nog maar sinds kort betrouwbare en rendabele oplossingen worden aangeboden. Deze gespecialiseerde sector is onderverdeeld in een aantal subsectoren, zoals workflowbeheer, documentbeheer, imaging, content management, e-oplossingen, intranet/internet, @cetera. Voor dergelijke toepassingsgerichte informatieoplossingen heeft DELT ICT Services specialisten in huis die zowel in eigen land als internationaal hun strepen hebben verdiend. Meer informatie kunt u vinden op www.delt.nl.

euroscript

euroscript is marktleider in vernieuwende DLM-oplossingen (Document Lifecycle Management) en biedt zijn klanten een totaalpakket aan diensten: van consultancy, systeemintegratie en outsourcing van bedrijfsprocessen tot de technische opmaak, vertaling en publicatie van documenten. Ze beschikt over bijzondere deskundigheid op het gebied van enterprise content management (ECM). ECM-oplossingen omvatten alle processen en technologieën die nodig zijn om binnen een bedrijf elektronische informatie vast te leggen, voor te bereiden, te lokaliseren, te beheren en te publiceren.

De groep heeft haar hoofdzetel in Luxemburg en heeft verder vestigingen in België, Duitsland, Hongarije, Letland, Polen en Zwitserland. Ze bedient klanten in vier bedrijfssegmenten: de overheidssector, de industrie (vooral auto- en hightechbedrijven), de bank- en financiële sector en de mediawereld.

In het boekjaar 2005 werd een omzet van 45,7 miljoen euro gehaald. Meer informatie kunt u vinden op www.euroscript.com.

Opmerking

Uitspraken in dit persbericht die niet strikt op het verleden betrekking hebben, kunnen een "voorspellend" karakter hebben en zijn dus aan bepaalde risico's en onzekerheden onderhevig, zoals economische omstandigheden, wisselkoersen, de vraag, de prijsstelling en concurrentie- en technologische factoren.

Voor redactionele informatie of illustratie:

Influx PR - Jakob Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 (0)55 - 366 30 34, e-mail: jakob@influx-pr.com. (Ref.: PB0206)