Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

06-02-2006
Extra openbare vergadering kadercommissie op maandag 13 februari

Op maandag 13 februari a.s. vindt om 19.30 uur een extra openbare vergadering van de kadercommissie plaats in het gemeentehuis Eersel. Tijdens de vergadering worden de volgende punten behandeld:
- Spreekrecht derden

- Vaststelling verslag commissievergadering van 24 januari 2006
- Beleidsuitgangspunten gemeenschapshuizen

- Vaststelling accommodatiebeleid (privatisering) gemeente Eersel 2006 en beschikbaarstelling krediet (vaststelling begrotingswijziging 2006)
- Realisering nieuw gemeenschapshuis in Wintelre
- Rondvraag

De agenda voor deze vergadering ligt ter inzage in de dorpshuizen van Duizel, Knegsel, Steensel, Wintelre en Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel, in het sociaal cultureel centrum 'de Muzenval' in Eersel en in de hal van het gemeentehuis.
Personen, die geen lid zijn van een commissie, kunnen in een openbare vergadering van de commissie gezamenlijk gedurende dertig minuten het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan. Over deze onderwerpen kan niet meer worden ingesproken tijdens de besluitvormende raadsvergadering. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord.

Spreekrecht
Personen die gebruik wensen te maken van het spreekrecht tijdens de vergadering op 13 februari doen daarvan mededeling aan de griffier uiterlijk vrijdag 10 februari a.s. vóór 12.00 uur. U vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wil voeren. U kunt dit melden bij de griffiesecretaresse, mevrouw A. Busio-Spruit, telefoonnummer 0497-53 13 23 of via e-mailadres a.busio@eersel.nl.