Ingezonden persbericht

Nieuwe site brengt voldoening in het werk

TILBURG, 20060213 -- Duurzaamwerk.com is een nieuwe organisatie welke is ontstaan vanuit een serviceverlenend oogpunt om te voorzien in de vacaturebehoeftes van werkgevers en werknemers in de duurzame en antroposofische sector. Het initiatief is ontstaan vanuit de filosofie dat persoonlijke betrokkenheid, toewijding en voldoening de basis moet zijn van ons werkend leven. Mensen die dit gedachtegoed ondersteunen brengt duurzaamwerk.com graag met elkaar in contact.


Beide oprichters, Rob Kuipers en Philomène Klomp, werken vanuit een antroposofische achtergrond, hebben ruime ervaring met werving & selectie en Human Resource Management, alsmede het coachen en begeleiden van individuele werknemers.

"Deze ervaringen hebben ons geleerd dat er te weinig informatie beschikbaar is voor werkzoekenden op zoek naar inspirerend werk en voor werkgevers op zoek naar een betrokken werknemer".

In de uitgebreide database bevinden zich honderden door duurzaamwerk.com geselecteerde werkzoekenden in de duurzame sector.
De werkgever geeft het zoekprofiel en duurzaamwerk.com brengt haar in contact met een bevlogen werknemer.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, voor de werkzoekende is het zelfs gratis.

Bezoek voor meer informatie of om in te schrijven de website www.duurzaamwerk.com