Ingezonden persbericht


Love games van goliath wakkeren het liefdesvuur aan.

het ultieme valentijnscadeau voor hem en haar

Hattem, januari 2006 - Op 14 februari is het Valentijnsdag. Hét moment om een al dan niet anonieme geliefde te verwennen met een cadeau dat verwijst naar zinnelijkheid en genot. Naast de bekende mierzoete arrangementen van rode rozen, gouden sieraden, gedichten, parfums en verleidelijke lingerie doet spellenmaker Goliath een cadeau-suggestie die past in de ware geest van Valentijnsdag, het liefdesvuur aanwakkert en waar béíde partijen hun handen vol aan hebben: geef je partner een love game!

52 standjes
Goliath heeft zes verschillende love games in het assortiment. Zo biedt het spel Partnerlink Original (E 39,99) een sensuele trip door de fantasiewereld van de liefde. De zestig opdrachten, onderverdeeld in zes categorieën, vertellen hoe partners elkaar op een hele andere manier kunnen vertroetelen. En is dat nou niet precies waar het bij Valentijn om draait? Kamasutra (E 39,99) en Love Cube Kamasutra (E 24,99) zijn gebaseerd op de geschriften van de Kama Soetra, een liefdesboek met seksuele handleidingen uit India dat ergens in de eerste eeuwen van onze jaartelling is geschreven. De spellen inspireren en laten de spelers zo'n 52 standjes zien. Tarzan & Jane (E 24,99) biedt middels drie Fantasy-boekjes meer dan driehonderd spannende variaties op het spel der verleiding.

Liefde en pikant taalgebruik
Heilig of Geilig (E 29,99) houdt zich niet specifiek bezig met de liefde, maar met pikant taalgebruik. De spelers krijgen dubbelzinnige vragen voorgelegd waaruit blijkt wie een dirty mind heeft of wie de onschuld zelf is. Leuk om met je geliefde te spelen tegen andere stellen. Het ultieme Valentijnsspel is Romeo & Juliet (E 24,99) waarin twee lovers intieme vragen en spannende opdrachten krijgen voorgelegd. De winnaar wordt telkens weer op een onvergetelijke manier verwend, de verliezer daarentegen wordt heerlijk gestraft.

SMSjes en kleine cadeautjes
Valentijnsdag stond vroeger in het teken van uitbundige feesten. Tegenwoordig gaat het allemaal wat kuiser aan toe. Ondanks de kritiek in Nederland op het 'pushen' van Valentijnsdag door de middenstand is de 14e februari nog steeds een nationale gebeurtenis. Amerikanen en Engelsen schenken elkaar uitbundige cadeautjes en liefdesbekentenissen per post. Vandaag de dag worden steeds meer Valentijnsberichten per SMS gestuurd. Ook het geven van kleinere cadeaus, zoals een love game, wordt steeds populairder.

Goliath is één van de grootste speelgoeddistributeurs (en producenten) van Nederland. Er is een vestiging in Hattem en in Parijs. De ontstaansgeschiedenis van de Nederlandse speelgoeddistributeur Goliath is onlosmakelijk verbonden met de succesvolle introductie in 1978 van het Israëlische getallenspel Rummikub in Nederland door directeur A. Golad. Inmiddels slaat Goliath zijn vleugels uit over de hele wereld en is het bedrijf een belangrijke speler op de speelgoedmarkt. De lijnen die het bedrijf momenteel voert zijn: (actie)spellen en speelgoed vanaf 4 jaar - ShotShot, FlyWheels - multimedia vanaf 5 jaar - Plug & Play, 20Q - tactische en strategische spellen vanaf 7 jaar - Rummikub, Upturn, Exago - en verschillende erotische spellen vanaf 18 jaar - Partnerlink, Heilig of Geilig. Binnenkort wordt een nieuwe lijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar gelanceerd. Zie ook www.goliathgames.nl.



Ingezonden persbericht