Travel Unie International Nederland N.V.

valentijnskrant holland international

Romantische arrangementen naar sfeervolle steden en bourgondische bestemmingen

Rijswijk, donderdag 26 januari 2006 - Holland International heeft dit jaar een speciale Valentijnskrant uitgebracht, boordevol met romantische arrangementen. Want Valentijnsdag - de dag van de liefde op dinsdag 14 februari aanstaande - vormt voor velen een mooie aanleiding om er eens lekker op uit te gaan. Holland International biedt in deze speciale Valentijnsuitgave romantische arrangementen in België, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Spanje en op Curaçao. De Valentijnskrant is verkrijgbaar bij alle ANVR reisbureaus.

Holland International staat voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgebreid stil bij de dag van de liefde. Valentijnsdag wordt bij Holland International al lang niet meer alleen maar op 14 februari gevierd. Ook de dagen ervoor en erna staan helemaal in het teken van deze 'dag van de liefde'. Omdat Valentijnsdag dit jaar op een dinsdag valt, kiezen veel geliefden ervoor om het weekend voorafgaand aan 14 februari weg te gaan. Maar omdat de liefde natuurlijk niet ophoudt na Valentijnsdag kunnen alle arrangementen desgewenst tot en met 30 juni 2006 geboekt worden.

Romantische verrassingen
Romantici hebben bij Holland International keuze uit tal van korte trips. De vanaf-prijs van deze arrangementen is ¬ 75,- per persoon. De romantische lichtstad Parijs wordt al aangeboden voor ¬ 125 per persoon. Naast arrangementen in steden als Brussel, Barcelona, Venetië en Wenen, kan ook in ons eigen land romantische overnacht worden. Bijvoorbeeld in het bourgondische Maastricht of trendy Rotterdam, maar ook uitwaaien op één van de Waddeneilanden behoort tot de mogelijkheden. Holland International heeft elk arrangement uit de Valentijnskrant een romantisch tintje gegeven, zoals een diner bij kaarslicht, een romantisch boottochtje of een speciaal presentje