Gemeente Westerveld


1-2-2006
Raadsvergadering over kadernota buitengebied
Op dinsdag 14 februari vergadert de gemeenteraad over de kadernota buitengebied.

De afgelopen maanden is een concept van de kadernota besproken met betrokken organisaties en andere belanghebbenden. Over de uitkomsten daarvan heeft de gemeenteraad een opinievormende vergadering gehouden op 14 december.

Op basis van de inspraakreacties en de opinievorming heeft het college van burgemeester en wethouders de nota aangepast. Een ieder die heeft meegedaan aan de inspraakprocedure heeft daarover bericht ontvangen. De aangepaste nota ligt verder voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis en in de bibliotheken in Havelte, Vledder, Diever en Dwingeloo en is ook te lezen op onze website.

Het college stelt aan de gemeenteraad voor de aangepaste nota vast te stellen. De gemeenteraad neemt daarover een beslissing op 14 februari.

Inspreekrecht
U kunt eventueel reageren op dit voorstel door gebruik maken van het inspreekrecht bij de gemeenteraad. Dat vindt plaats op maandagavond 13 februari in de raadzaal van het gemeentehuis vanaf 20.00 uur.

U kunt zich daarvoor aanmelden bij Simon Ronda (raadsgriffier), tel. (0521) 349350 of via e-mail: s.ronda@gemeentewesterveld.nl.