Nederlandse Spoorwegen 07 februari 2006

Zoek je Valentijn in de internationale trein

Vijftig meiden en jongens gaan op dinsdag 14 februari speeddaten aan boord van de internationale trein vanuit Amsterdam CS naar Treinstad Antwerpen.

Speeddaten in de internationale trein
Op 14 februari rijdt er een speciale internationale Valentijnstrein naar Antwerpen waarin mensen die geen Valentijnsdate hebben, een date kunnen vinden door middel van speeddaten. De 50 singles zitten in een speciaal Valentijntreinstel. Ze krijgen 3 minuten om elkaar te leren kennen. Op een scorecard kunnen ze hun favoriete single aangeven. Aangekomen in Antwerpen worden de matches bekendgemaakt en kunnen de deelnemers op eigen gelegenheid ­ al dan niet samen met hun kersverse Valentijnsdate ­ de stad verkennen. Deze week kunnen luisteraars via Radio 538 zich inschrijven voor dit Valentijnsevenement van NS Internationaal.

Valentijn Trein Trips
Ter gelegenheid van Valentijn heeft NS Internationaal speciale Valentijn Trein Trips naar 3 romantische bestemmingen. Zo kun je al voor 49 euro per persoon heen en weer met de Thalys naar Parijs en voor 58 euro per persoon is er al een retourticket Berlijn. Een romantische treinreis met de Eurostar naar Londen voor twee personen kost tijdens deze actieperiode 150 euro (twee personen, retour). Deze speciale tarieven zijn te boeken tot en met 14 februari via www.nsinternationaal.nl

Valentijn e-card via www.nsinternationaal.nl Verder biedt NS Internationaal de mogelijkheid om via www.nsinternationaal een eigen Valentijn e-card te maken en te versturen. Wie dat doet maakt bovendien kans op twee treintickets naar Parijs of Londen.

Noot aan de redactie


Nederlandse Spoorwegen