Ingezonden persbericht


persinformatie

informatieavonden over kanoexpedities van suriname holidays 14 februari en 28 maart 2006

Amsterdam, 9 februari 2006

Op 14 februari en op 28 maart a.s. organiseert Suriname Holidays de experts op het gebied van avontuurlijke expedities door Suriname- een informatieavond over reizen naar Suriname. Tijdens deze bijeenkomsten komen bezoekers alles te weten over Suriname en over de mogelijkheden die het prachtige land te bieden heeft.

Tijdens deze informatieavonden zal Michel Boeijen van Challenge Travel uitgebreid vertellen over de Brokopondo kano expeditie en de Eilerts de Haan expeditie.

Brokopondo kano expeditie
Een prachtig nieuw avontuur waarbij er met professionele Wilderness System kajaks vanaf het dorp Atjoni via de Boven Suriname rivier de ruim 1500 vierkante kilometer grote Brokopondo stuwmeer over steken. Een unieke reis voor zowel beginners en gevorderden die je door het prachtige Atlantis van Suriname voert.

Eilerts de Haan expeditie
Deze reis is een klassieker! Met een klein groepje van maximaal 8 personen trekken we de onbewoonde jungle van Suriname in op zoek naar het graf van de in 1910 overleden, Nederlandse ontdekkingsreiziger, Johan Eilerts de Haan.

Expedities
Vervolgens worden door Wernard Immink, directeur van Suriname Holidays, de diverse tourmogelijkheden aan de hand van de gloednieuwe brochure van Green Adventures uiteengezet. Zo omschrijft het bedrijf in de nieuwe brochure expedities naar het nog nauwelijks bezochte Paluwe Tepu aan de boven Tapanahonyrivier en Kayser in het Centraal Surinaams natuurreservaat.

Toeristische informatieavond Suriname

Datum : dinsdag 14 februari en dinsdag 28 maart 2006 Locatie : Eetcafé Cartouche,Stationsstraat 22 Hilversum www.cafecartouche.nl
Tijd : 19.30 zaal open en koffie/thee
20.00 presentatie 21.00 afsluiting (na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen)



Ingezonden persbericht