Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 9 februari 2006

Valentijnsdag bij het Kaartenhuis

Bij het Kaartenhuis - de grootste digitale ansichtkaartenwebsite van Nederland - worden op Valentijnsdag ieder jaar enorme aantallen e-cards verzonden; vorig jaar zelfs meer dan een half miljoen. De Valentijnskaarten kunnen anoniem verstuurd worden en de ontvanger heeft de mogelijkheid een bericht terug te sturen zonder dat de identiteit van de afzender wordt prijsgegeven.

Het Kaartenhuis biedt ook de mogelijkheid om muziek met een e-card mee te sturen. Je kunt kiezen uit vele bekende lovesongs van bekende artiesten. Wie zijn Valentijnskaart nog persoonlijker wil maken kan zelfs een zelf ingesproken (of gezongen) voicebericht meesturen.

Ook de Valentijnstest die bezoekers via het Kaartenhuis kunnen doen is enorm populair. Daarmee kun je ontdekken of je geheime liefde wederzijds is. Je vult naam en e-mailadres van jezelf en je geheime liefde in. Hij of zij ontvangt dan een anoniem e-mailbericht en wordt uitgenodigd om zijn of haar geheime liefde in te vullen. Vult je geheime liefde jouw naam in dan is er een match en kun je samen Valentijnsdag doorbrengen!

Wie liever een traditionele postkaart via de postbode verstuurt kan ook terecht bij www.kaartenhuis.nl. Je kunt je eigen afbeelding uploaden of kiezen voor een afbeelding van het Kaartenhuis.

Zelfs de mobiele telefoon is niet vergeten. Via het Kaartenhuis kun je kiezen uit vele wallpapers, mini movies, ringtones en real tones om je Valentijn te verrassen. En uiteraard kun je ook die anoniem versturen.