BedrijfsautoRAI

âVan of the Yearâ Fiat Dobló Cargo goedkoopste in onderhoud

(2/14/2006)
Fiat Financial Solutions, de financieringspoot van Fiat Auto, introduceert onder de noemer âFiat Vast en Zekerâ en âLancia Vast en Zekerâ per direct messcherpe Reparatie- en Onderhoudscontracten (eventueel uit te breiden met Banden) voor het volledige Fiat, Fiat LCV en Lancia gamma.
Zowel de particuliere als de zakelijke klant (eindgebruiker) kan een dergelijk ROB-contract volgens de âFiat Vast en Zekerâ formule afsluiten. De nieuwe Fiat Dobló Cargo bijt het spits af en mag zich met een maandtermijn van ⬠40,-, oftewel slechts 2,40 eurocent per kilometer (*), al direct de goedkoopste qua ROB in zijn klasse noemen.

Met een Reparatie- en Onderhoudscontract (eventueel uit te breiden met een Bandencontract) kan de klant tegen een vaste lage kilometerkostprijs al het onderhoud, de APK-kosten en de eventuele reparaties afdekken. Ook heeft de klant gedurende de contractsperiode recht op 24-uurs hulpverlening. Voor een vast bedrag per maand hoeft de klant zich dus geen zorgen te maken om onverwachte kosten. Slechts één factuur per maand, ook indien het om meerdere autoâs gaat, zorgt voor een eenvoudige en overzichtelijke administratie. Met een Reparatie en Onderhoudscontract op zak, kan de klant bij alle Fiat-dealers in Nederland terecht. De voordelen van Fiat Vast en Zeker op een rij:

* Vast, laag maandtermijn

* Gemakkelijk te budgetteren

* Geen risicoâs op grote, onverwachte kosten
* One-stop-shopping; onderhoud/reparaties worden uitgevoerd door Fiat (LCV)-dealer

Fiat Dobló Cargo: goedkoopste in zijn segment
Niet voor niets mocht de Fiat Dobló afgelopen najaar de prestigieuze prijs âInternational Van of the Yearâ in ontvangst nemen. De multi-inzetbare Dobló Cargo combineert een aantrekkelijk uiterlijk met een kwalitatief hoogstaande bouwkwaliteit en een reeks van betrouwbare, innovatieve en zeer economische (diesel)motoren. Een extra winnende factor is nu dus het competitieve Fiat Vast en Zeker onderhoudsprogramma met aangenaam lage prijzen. Oftewel: vaste, scherpe maandtarieven die tezamen met de 2 jaar fabrieksgarantie resulteren in zeer lage exploitatiekosten voor de klant.

Onder de Fiat Vast en Zeker paraplu biedt de Fiat LCV-dealer nu voor de Dobló Cargo 1.3 MultiJet 16v nu het scherpst denkbare Reparatie-, Onderhoud- en Bandencontract in deze klasse:
Fiat Dobló Cargo 1.3 JTD - 2,40 Ct/km Maandbedrag â¬40,00

Ook voor de overige Fiat Bedrijfswagens worden overigens ongekend aantrekkelijke tarieven gehanteerd:
Fiat Scudo 2.0 JTD 8v - 3,60Ct/km Maandbedrag ⬠60,00 Fiat Ducato 2.3 JTD 11 - 3,00Ct/km Maandbedrag ⬠50,00
*Genoemde bedragen zijn excl. BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 20.000 km/jaar. Uiteraard zijn er ook andere looptijden c.q. kilométrages mogelijk. Vraag naar de exacte voorwaarden van het Reparatie- en Onderhoudscontract bij de Fiat/Lancia/Fiat LCV-dealer.

Kruising van winnaars
De combinatie Fiat Dobló Cargo en 1.3 MultiJet 16v is feitelijk een kruising tussen twee winnaars. Halverwege 2005 werd Fiatâs 1.3 JTD uitgeroepen tot internationale motor van het jaar. De compacte 1,3 liter common-rail turbodieselmotor met MultiJet-technologie werd ontwikkeld door het Fiat Research Centre. Het MultiJet-principe omvat een elektronische sturing, waardoor de hoofdinjectie wordt opgesplitst in verschillende kleinere injecties en een stillere verbranding, lagere uitstoot en betere prestaties worden bewerkstelligd. Het lage gewicht is een andere troef en door zijn compacte afmetingen kan hij gebruikt worden in diverse modellen. âEen zuinige en levendige motor voor een breed modellenpalet geschiktâ, aldus de jury.

Fiat Dobló Cargo 1.3 JTD - 2,40 Ct/km Maandbedrag ⬠40,00

Ook voor de overige Fiat Bedrijfswagens worden overigens ongekend aantrekkelijke tarieven gehanteerd:
Fiat Scudo 2.0 JTD 8v - 3,60 Ct/km Maandbedrag ⬠60,00 Fiat Ducato 2.3 JTD 11 - 3,00 Ct/km Maandbedrag ⬠50,00