Nederlands Uitgeversverbond

Magazine Executive Program

Om adverteerder en mediabureaus op een niet mis te verstane wijze te overtuigen van de communicatiekracht van tijdschriften, heeft de Groep Publiekstijdschriften het Magazine Executive Program ontwikkeld. Voor dit programma zijn 16 ervaren verkoopspecialisten van diverse tijdschriftuitgeverijen getraind.

Deze Magazine Executives zullen in de eerste helft van 2006 presentaties geven aan adverteerders en mediabureaus. De teams bestaan uit twee Magazine Executives van verschillende uitgeverijen. Zij zullen tot het uiterste gaan om de kracht van tijdschriften duidelijk te maken, niet om de eigen titels onder de aandacht te brengen.

In Groot Britannië draait het Magazine Executive Program al enige tijd met groot succes. De Magazine Executives plaatsen tijdschriften in een brede context van marketing en reclame. Zij hanteren tal van modellen om u voor eens en voor altijd te overtuigen van de vele voordelen van adverteren in tijdschriften. Bovendien zullen ze haarfijn ingaan op de realisatie van marketingdoelstellingen die multimediale campagnes bieden, de rol van reclame en mediaselectie.

Contact
De kans is groot dat u als adverteerder of mediaplanner de komende tijd door een Magazine Executive benaderd wordt. Maar waarom zou u afwachten? Neem geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat van de Groep Publiekstijdschriften van het Nederlands Uitgeversverbond. Bel 020-430 91 62 of e-mail naar gpt@nuv.nl.