Gemeente Hilversum

Evenementen- & activiteitenkalender 2006

14 februari 2006
Eind vorig jaar heeft de gemeente een oproep gedaan om alle evenementen en activiteiten in Hilversum, die openbaar toegankelijk zijn en bedoeld zijn voor een breed publiek, aan te melden. Deze evenementen en activiteiten zijn gebundeld in de Evenementen- & activiteitenkalender Hilversum 2006.
Het is de derde keer dat deze jaarlijkse Evenementenkalender wordt samengesteld. Op het goed gevulde overzicht staan kleinschalige concerten en lezingen, maar ook grote evenementen als de Nike Hilversum City Run (2 april), de kermis (27 april - 7 mei), Hilversum Alive (7, 8 en 9 juli), Hilversum On Air (1 en 2 september) en de vrijetijds- en cultuurmarkt (9 september). Bijzonder is dat het NK Schaken dit jaar in Hilversum wordt georganiseerd. De voorrondes spelen zich af in het raadhuis in februari, maart en april, de finale vindt plaats op het Mediapark in juni.

Op deze site vindt u de meest actuele gegevens over activiteiten in Hilversum. Hier kunt u ook zelf met een eenvoudig formulier uw activiteit in Hilversum aanmelden voor dit overzicht.

De Evenementenkalender is 7 februari officieel gepresenteerd door wethouder Karen Heerschop tijdens de bijeenkomst City Marketing: Hilversum Goed Bekeken!