Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ProClarity kondigt beschikbaarheid van nieuwe add-ons voor de nieuwste release van ProClarity Analytics 6 aan

Nieuwe analysefunctionaliteiten vormen aanvulling op Microsoft Business Intelligence-programma's, waaronder Business Scorecard Manager 2005, SQL Server 2005 Reporting Services en SharePoint Portal Server

's-Hertogenbosch, 14 februari 2006 - ProClarity Corporation, een toonaangevende innovator binnen de BI-technologie (business intelligence), heeft vandaag bekendgemaakt dat er per direct verschillende nieuwe add-ons voor de nieuwste release van ProClarity® Analytics 6 beschikbaar zijn.

ProClarity voorziet in een eenvoudige, krachtige en aanpasbare interface die organisaties in staat stelt de geavanceerde BI-functionaliteiten van het Microsoft-platform optimaal te benutten. Deze nieuwe add-ons breiden de integratie van ProClarity met Microsoft-producten uit, waaronder Business Scorecard Manager 2005, SQL Server 2005 Reporting Services en SharePoint Portal Server. Een aanvullende add-on, ProClarity Publishing Server, maakt de productie van professionele publicaties mogelijk waarin gegevensanalyses en beschrijvende commentaren zijn verwerkt voor een goed totaalbeeld van de bedrijfsvoering. Meer informatie over deze en andere functionaliteiten van ProClarity Analytics 6 versie 6.1 vindt u op http://www.proclarity.com/products

Informatie over de add-ons voor ProClarity Analytics 6

ProClarity for Business Scorecard Manager - de toevoeging van de thin-client analyse binnen ProClarity stelt gebruikers in staat het 'waarom' achter KPI's (Key Performance Indicators) in Business Scorecard Manager te onderzoeken. Door gebruik te maken van (gepatenteerde) weergaven, zoals Decomposition Tree, Performance Map en Perspective View kunnen gebruikers een snellere en meer intuïtieve analyse van de oorzaken uitvoeren dan mogelijk is met standaard grafieken en tabellen.

ProClarity for Reporting Services - hiermee kunnen gebruikers Reporting Services-rapporten maken zonder Visual Studio te gebruiken. Bovendien voegt de add-on krachtige query-mogelijkheden toe die gebruikers in staat stellen naadloos over te schakelen van het bekijken van rapportgegevens naar het uitvoeren van volledige ad-hoc analyses door rechtstreeks verbinding met de ProClarity Analytics Server te maken.

ProClarity for SharePoint Portal Server - een SharePoint Web Part dat interactieve analytische ProClarity views weergeeft binnen Microsoft SharePoint Portal. Eindgebruikers kunnen vanuit de ProClarity views in SharePoint interactief met de gegevens werken en eenvoudig overschakelen op volledige ad-hoc analyse in een krachtige zero-footprint webclient. De ProClarity views worden centraal beheerd door administrators die controle hebben over de content en de mate van interactiviteit van gebruikers.

ProClarity Publishing Server - produceert op gegevens gebaseerde, professionele PDF- en HTML-documenten, zoals financiële rapporten en bestuursdossiers, waarin de analytische views van ProClarity en de commentaren van de auteur worden gecombineerd om zo een totaalbeeld van het bedrijf te geven. De herbruikbare sjablonen werken queries en views automatisch bij, wat een flinke besparing van tijd en middelen oplevert.

Over ProClarity Corporation
Door voort te bouwen op de kracht van het Microsoft BI-platform, geeft ProClarity organisaties via een eenvoudige, krachtige en aanpasbare interface inzicht in gegevens. Met ProClarity Analytics kunnen zakelijke professionals de bedrijfsprestaties bewaken, multidimensionale gegevens visualiseren en analyseren, alsook relationeel inzicht krijgen in hoofdoorzaken, terwijl bedrijfsanalisten definities en optimale analysewerkwijzen kunnen delen om zo een platform voor een structureel betere besluitvorming te bieden.

Naast haar hoofdkantoor in Boise, Idaho, heeft ProClarity regionale verkoop- en servicevestigingen in Noord-Amerika en Europa. Het Internationale hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het in 1995 opgerichte ProClarity ondersteunt ruim 2.000 klanten wereldwijd waaronder ABN AMRO, AT&T, Hewlett Packard, Reuters, Reckitt Benckiser en Siemens. Voor meer informatie gaat u naar www.proclarity.com of belt u +31 73 681 08 00.

###