Gemeente Roermond

Start inschrijving Tuinenwedstrijd 2006

Gemeente Roermond roept alle tuinliefhebbers van Roermond op zich aan te melden voor de tuinenwedstrijd. Iedereen die met zijn tuin in aanmerking wil komen voor de titel mooiste voor/zijtuin, geveltuin, balkontuin, of bedrijfstuin kan zich tot 1 april 2006 aanmelden.

Een mooie voortuin of een fraai gedecoreerd balkon siert een woning. Het is hét visitekaartje van uw huis of uw bedrijf. Bovendien is de aanwezigheid van groen belangrijk in een stedelijk gebied. De gemeente Roermond organiseert dit jaar daarom voor de tweede keer een tuinenwedstrijd. Een deskundige jury gaat op zoek naar de mooiste voor/zijtuin, geveltuin, balkontuin of bedrijfstuin van Roermond. Voorwaarde is dat de tuin zichtbaar is vanaf de rijbaan. Heeft u een mooie tuin of balkon? Meldt uw stukje groen dan uiterlijk 1 april 2006 aan bij de gemeente Roermond.

Bij voldoende aanmeldingen wordt er een indeling gemaakt in categorieën. Per categorie zijn drie prijzen te winnen. De winnaar van elke categorie krijgt 100,- en een fraaie oorkonde. Voor de tweede en derde plaats is respectievelijk een bedrag van 50,- en 25,- gereserveerd.

Hoe schrijf ik mijn tuin in?

Doet u ook mee? Bel dan naar Daniëlle Paas: 0475-359343 of Marion Buurman: 0475-359342. U kunt ook een e-mail sturen naar natuur@roermond.nl.

* Inschrijfformulier en spelregels tuinenwedstrijd 2006 (PDF)

De inschrijfformulieren zijn ook verkrijgbaar bij de publieksbalie in het stadhuis.

Beoordeling

De deelnemende tuinen worden op twee verschillende momenten onaangekondigd door de jury bezocht. Bij de beoordeling wordt onder andere gelet op het ontwerp, de beplantingskeuze (kleur, variëteit) en uiteraard of de tuin goed verzorgd is. Dit najaar wordt bekend gemaakt wie de winnaars van deze tuinenwedstrijd zijn.

Vragen

Heeft u nog vragen over de tuinenwedstrijd? Neem dan contact op met Daniëlle Paas, telefoonnummer (0475) 359343 of Marion Buurman, telefoonnummer (0475) 359 342. Publicatiedatum: 14.02.2006 Bijgewerkt: 14.02.2006