Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

14-02-2006
Bouwen

Verleende bouwvergunning
U kunt schriftelijk bezwaar maken bij het college van B&W. De uiterste datum waarop u een bezwaarschrift kunt indienen staat achter de vergunning tussen haakjes vermeld.

- J.J.W.M. Jacobs, reguliere bouwvergunning voor het vernieuwen/veranderen van een woonhuis met praktijk op het perceel Westerlaan 30 te Hollum (24-03-2006).

- F. Kock, reguliere bouwvergunning voor het veranderen van een restaurant met bovenwoning op het perceel Camminghastraat 22 te Ballum (24-03-2006).

- J. Blokker, reguliere bouwvergunning voor het veranderen van een kampeerboerderij op het perceel Oranjeweg 15 te Hollum (24-03-2006).
- D.J. Metz, lichte bouwvergunning voor het verplaatsen van een garage/schuur op het perceel Paasduinweg 34 te Buren (24-03-2006).

Aangevraagde bouwvergunning
U kunt op dit moment nog geen bezwaar maken.

- Maatschap Borsch, reguliere bouwvergunning voor het bouwen van een hellingstal op het perceel Lombokweg 2 te Hollum.
- Wagenborg Passagiersdiensten bv, reguliere bouwvergunning eerste fase voor het verbouwen van het kantoor op het perceel Reeweg 4 te Nes.

- A. van Seventer, lichte bouwvergunning voor het veranderen van een windscherm in een windhok op het perceel Hollumerweg 16 te Ballum.
- J.J. Kienstra, reguliere bouwvergunning fase 2 voor het veranderen/vergroten van een woonhuis op het perceel Jan Jacobstraat 10 te Nes.

- Familie L. Nobel, reguliere bouwvergunning voor het vergroten van een woonhuis op het perceel Hollumerweg 10 te Ballum.
- T. Kienstra-De Jong, reguliere bouwvergunning voor het plaatsen van een portaal bij een kampeerboerderij op het perceel Willibrordusstraat 10 te Buren.

---

© 2005 Gemeente Ameland