Decoratie & Creatie, de beurs om lentekriebels van te krijgen

Epn beursorganisatie bv

Decoratie & Creatie: de beurs om lentekriebels van te krijgen!

De lente is hét seizoen voor frisse ideeën en een nieuwe look. Decoratie & Creatie mag dan ook een echte lentebeurs heten. Decoratie & Creatie wordt van 5 t/m 9 april gehouden in de Brabanthallen te Den Bosch en is bedoeld voor iedereen die zichzelf en/of de leefomgeving een mooie metamorfose wil geven. Professionals op het gebied van onder meer mode, eten, tuininterieur en decoratie geven leuke tips en praktische adviezen en presenteren trends, technieken en materialen. Tijdens de vele workshops kunnen bezoekers bovendien ervaren dat je een nieuwe lentelook heel gemakkelijk zelf kunt creëren.

Decoratie & Creatie is een gevarieerde beurs met als thema: kijken en doen. En of het nu gaat om mode of interieur, bezoekers zullen zien dat met kleine veranderingen heel opvallende resultaten te bereiken zijn.

Opfleuren met bloemen
Bloemen zijn sfeermakers bij uitstek. Bloemschikkunstenaars laten zien hoe je de omgeving meer sfeer kunt geven. Daarbij gebruiken ze niet alleen bloemen in diverse kleuren, geuren en formaten, maar ook accessoires als parels en kaarsen. Uiteraard helpen ze de bezoekers ook op weg om thuis fris en fleurig voor de dag te komen.

Voor sfeer binnen ...
Iedereen wil zich in zijn eigen omgeving lekker voelen. Een prettig, persoonlijk interieur is daarbij van groot belang. Kleur is een bepalende factor; verschillende verftechnieken kunnen worden toegepast om het interieur een verrassend anders accent te geven. Ook eenvoudige wanddecoraties kunnen bijzondere effecten opleveren. Niet voor niets wordt een breed scala aan kleuren, stoffen en technieken gepresenteerd.

... en sfeer buiten
Met de lente gaat iedereen weer verlangen naar het buitenleven. Tijdens Decoratie & Creatie wordt veel aandacht besteed aan de aankleding van de tuin, waarvoor tuinhuizen, bloembakken, hanging baskets, prieeltjes, fakkels, tuinhaarden en diverse andere accessoires worden gepresenteerd. Heel bijzonder is het kunstenaarsplein. De kunstenaars maken hier niet alleen fraaie objecten die de tuin een uniek aanzien geven, maar stimuleren ook de bezoekers om zelf originele tuinbeelden en ornamenten te maken.

Trends in mode en uiterlijke verzorging
Als je het lentegevoel hebt, wil je dat graag laten zien. Decoratie & Creatie is up-to-date met de jongste modetrends in onder meer kleding en sieraden. Welke stoffen, kleuren en motieven passen bij je persoonlijkheid en je uiterlijk? Modeprofessionals komen met verrassende antwoorden. Ook de uiterlijke verzorging komt compleet aan bod: van hairstyling tot en met make-up en geuren.

Proef de lente
De lente is een seizoen om met volle teugen van te genieten. Culinaire creativiteit en stijlvolle presentaties zijn onmisbaar voor elke thuiskok die de smaakpapillen wil strelen en het oog ook wat wil gunnen. Decoratie & Creatie draagt de ingrediënten voor sfeervol én smakelijk tafelen aan, waaronder originele recepten en ideeën voor zomerse salades, buffetten, barbecues en cocktails. Fruit wordt in de picture gezet en professionele koks laten hun lentecreaties proeven. Kinderen gaan met kookprofessionals de keuken in, wat ongetwijfeld leuke verrassingen zal opleveren. Ook de aankleding van de (tuin)tafel krijgt alle aandacht met onder meer een keur van tafels, stoelen, tafellinnen, besteksets en serviezen. Allemaal in lentesfeer natuurlijk!

Data en locaties
Decoratie & Creatie wordt van woensdag 5 t/m zondag 9 april gehouden in de Brabanthallen te Den Bosch. Op alle dagen is men welkom tussen 10.00 en 18.00 uur. Volwassenen betalen 8 euro entree. Kinderen t/m 12 jaar betalen 7 euro voor een kaartje en krijgen daarvoor ook nog eens gratis workshops en een leuke verrassingstas.


Noot voor de redactie (