2e persbericht van dinsdag 14 februari 2006

Eindhoven, 14-02-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Man verdacht van verduistering

Dinsdag om 14.15 uur is in een winkel in Stratum een 23-jarige Eindhovense man aangehouden. Hij was door zijn werkgever betrapt bij de diefstal (verduistering) van 200 euro uit de kassa. De man is voor onderzoek ingesloten.

Helmond: Automobilist gewond bij verkeersongeval

Een 22-jarige automobilist uit Maastricht is dinsdag om 7.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Gerstdijk. De man reed tegen de achterzijde van een geparkeerde trekker met oplegger. De man uit Maastricht is waarschijnlijk in slaap gevallen tijdens het rijden. Hij is met hoofdletsel, schaafwonden en nekletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Helmond: Man aangehouden na geluidsoverlast en belediging

Op de Rijpelbaan is dinsdag om 13.50 uur een 33-jarige Helmonder aangehouden. De politie was naar zijn woning aan de Twijnsterhof gegaan omdat er meldingen waren van geluidsoverlast. Uit de woning kwam inderdaad luide muziek. De man werd daar op aangesproken en er werd proces-verbaal aangezegd. Hij ging de woning uit en begon de politiemensen op luide toon uit te schelden. Hij werd aangehouden en naar het bureau gebracht. Na verhoor kon hij weer naar huis. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor geluidsoverlast en belediging.

Best: Inbraken

* In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Johannes Verleunstraat. De voordeur is opengebroken. Uit de woning verdwenen een pc met flatscreen, een lcd-televisie, een televisiedecoder en een rekenmachine.

* Uit een in aanbouw zijnde woning aan de Aarleseweg zijn in de nacht van maandag op dinsdag een boorhamer, een boormachine, een schroefmachine en een persstang gestolen. Van een raam is het afdekplastic kapot gesneden. Er zat nog geen ruit in het kozijn.

Deurne: Twee fotocameras weg bij inbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Hemelrijkseweg zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee fotocameras weggenomen. Er is een deur aan de zijkant van het huis opengebroken.