De liefde groeit met Valentijn op Den Haag CS

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Amsterdam, 14 februari 2006

Liefde laait op met www.voeljehoedeliefdegroeit.nl

Vandaag op Valentijnsdag is vanaf 15.30 uur Den Haag Centraal Station gevuld met liefde. Op het Centraal Station deelde het LOVEteam 2000 ballonnen uit aan het reizende publiek. Het LOVEteam lanceert hiermee de nieuwe site www.voeljehoedeliefdegroeit.nl. De site, genoemd naar de hit van Elton John ('Can you feel the love tonight'), is een verwijzing naar het theaterspektakel The Lion King. Op de site kunnen bezoekers romantische tips vinden over hoe ze hun partner kunnen verrassen. Ook kunnen ze liefdevolle prijzen winnen en speciaal georganiseerde Lovearrangementen reserveren voor The Lion King.

Valentijnsdag
Het LOVEteam arriveerde vandaag met The Lion Kingbus op Den Haag CS en zette vervolgens met 2000 ballonnen het Station geheel in het teken van de liefde.

Liefdessite
De site www.voeljehoedeliefdegroeit.nl is tot 10 maart te bezoeken.

The Lion King
Op 27 augustus 2006 neemt The Lion King afscheid van Nederland. Het theaterspektakel dat zich de grootste theatervoorstelling ooit mag noemen en vele Awards heeft ontvangen, stopt definitief. Inmiddels hebben ruim 1,4 miljoen Nederlanders de kleurrijke wildernis tot leven zien komen in The Lion King. Wanneer op de laatste zondag van augustus de Afrikaanse zon definitief onder gaat in Scheveningen, is er een grote kans dat The Lion King het bezoekersrecord van The Phantom Of The Opera (1,8 miljoen bezoekers) heeft verbroken.

Meer informatie:
The Lion King is een co-productie van Joop van den Ende Theaterproducties en Disney Theatrical Productions. The Lion King is acht keer per week te zien in het Fortis Circustheater Scheveningen (di. t/m zat. 20.00 uur / zo. 19.00 uur / matinee za. & zo. 14.00 uur). Kaarten: TopTicketLine 0900-300 5000 (45 cpm) / www.thelionking.nl.


Noot voor de redactie,