Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Jonge Blaricummer beroofd

Huizen, 14-02-2006 o Een 14 jarige jongen uit Blaricum is maandag 13 februari beroofd in Huizen. De jongen fietste tussen 15.30 en 15.45 uur over de Amersfoortsestraatweg in de richting van Blaricum, toen ter hoogte van de splitsing met de Noord Crailoseweg twee jongens voor hem de weg opliepen.

Op het moment dat de fietser de jongens wilde passeren, greep een van de jongens zijn stuur vast. De tiener stapte hierop van zijn fiets en werd door een van de jongens bij zijn haar gegrepen. De jongen moest zijn mp3-speler, mobiele telefoon en portemonnee afgeven. De jongens renden er vervolgens vandoor in de richting van de Noord Crailoseweg.

Signalementen
Dader een is een blanke jongen van 15 à 20 jaar oud, 1.75 à 1.80 meter lang. De jongen had een capuchon op, een donkere sjaal voor zijn gezicht en droeg een donkerblauwe trainingsbroek.

De tweede jongen heeft een licht getint uiterlijk, een mollig postuur, is 1.70 à 1.75 meter en 15/20 jaar. Hij droeg een bruine capuchon, een donkere sjaal voor het gezicht en een groen/bruine jas met camouflageprint.

Getuigen
De politie Gooi en Vechtstreek onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen of personen die mogelijk iets gezien hebben of meer weten van deze diefstal. Zij kunnen zich melden via het nummer 0900 88 44.