Waterschap Roer & Overmaas


14-02-2006

Openbare bekendmaking: vaststelling plan van aanpak van waterstaatkundige en ecologische knelpunten van de Geul in de gemeente Valkenburg aan de Geul
Het dagelijks bestuur maakt bekend dat het algemeen bestuur van het Waterschap Roer en Overmaas in de openbare vergadering van 13 februari 2006 bij besluit heeft vastgesteld het plan van aanpak van waterstaatkundige en ecologische knelpunten van de Geul in de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Het besluit ligt met ingang van 17 februari 2006 tijdens kantoortijden gedurende zes weken ter inzage in het waterschapshuis, Parklaan 10 te Sittard en is tegen betaling van de kosten verkrijgbaar. Op grond van het bepaalde in artikel 153 van de Waterschapswet bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid om gedurende deze termijn tegen dit besluit in beroep te komen bij Gedeputeerde Staten van Limburg, postbus 5700, 6202 MA Maastricht. Wanneer beroep is ingesteld kan indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dit vereist, een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met het Team Algemene en Juridische Zaken, telefoon 046-4205700, toestel 753.