DSM


DSM : Inkoop eigen aandelen voor lopende management- en personeelsoptie-programma's


Koninklijke DSM N.V. maakt bekend dat zij 510.000 eigen aandelen heeft ingekocht op 10 februari 2006 tegen een gemiddelde prijs van ¤ 35,98, om op de gebruikelijke wijze te voldoen aan de door DSM gestelde afdekkingsverplichtingen van de lopende management- en personeelsoptie-programma's. Het bedrag dat gemoeid is met de inkoop bedroeg ¤ 18,3 miljoen.


DSM
DSM is wereldwijd actief op het gebied van producten voor de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie, hoogwaardige materialen en industriële chemicaliën. De onderneming ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve producten en diensten die bijdragen aan de kwaliteit van het leven. DSM-producten worden gebruikt in een breed scala van eindmarkten en toepassingen, zoals voedings- en gezondheidsproducten voor mens en dier, persoonlijke verzorging, geneesmiddelen, auto's en andere transportmiddelen, coatings, producten voor de bouw en elektrotechnische en elektronica-producten. DSM's strategie, met als motto Vision 2010 - Building on Strengths, is gericht op versnelde winstgevende en innovatieve groei van de specialty-activiteiten van de onderneming. De pijlers van deze strategie zijn marktgedreven groei, innovatie en uitbreiding in opkomende economieën. DSM heeft een jaaromzet van ruim
¤ 8 miljard en biedt werk aan zo'n 22.000 mensen wereldwijd. DSM behoort met veel van zijn activiteiten tot de wereldtop. De onderneming heeft vestigingen in Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Meer informatie over DSM is te vinden op www.dsm.com.