Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 21 februari 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Thijssen,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 14 februari 2006
2. BEZ Overeenkomst Plan Dotterbloem. Instemmen met de overeenkomst met de Provincie en het Waterschap Akkoord. De Dommel ter uitvoering van het plan Dotterbloem.
3. PBZ-BW Onderzoek VROM inspectie inzake correcte Kennisnemen van de vooraankondiging van het onderzoek dat VROM- Akkoord. toepassing, naleving en handhaving van VROM- inspectie dit jaar binnen onze gemeente wil uitvoeren. wetten en regelgeving.

4. PBZ-BW Verzoek Wovesto tot ingebruikname Instemmen met opstarten van een art. 17-procedure tbv gebruik van de Instemmen met evenemententerrein. zuidelijke strook parkeerplaatsen langs de tijdelijke huisvesting als opstarten van een art. bouwplaats. 17-procedure met zowel zuidelijke strook als gedeelte Parkeerplaats "De Neul".
5. PBZ-BW Zekerstelling voor planschade. 1. onderzoekskosten handhaven in de planschadeovereenkomst; Akkoord. 2. zekerstelling blijven eisen.


6. PBZ-BW Convenant Duurzaam Bouwen 1. instemmen met deelname aan het regionaal convenant duurzaam Akkoord. bouwen; 2. de portefeuillehouder milieu afvaardigen om het convenant op 9 maart namens de gemeente te ondertekenen.


7. SLZ-EVO Bezoek aan Alzenau. 1. instemmen met deelname aan een voetbaltoernooi in Alzenau door Akkoord. een gelegenheidsteam uit Sint-Oedenrode tijdens het wereldkampioenschap voetbal; 2. de kosten deels dekken uit budget jumelage.


8. SLZ-IG Bijeenkomst Verkeersadviesgroep. 1. ontheffing Werktuigcooperatie De Eendracht in Son en Breugel Akkoord. voor landbouwvoertuigen tot 3,5 meter breedte verlenen; 2. geen extra parkeergelegenheid aanleggen in Schubertstraat; 3. kennisnemen van de agenda en het verslag.


9. SLZ-SB PERSGESPREK Te bespreken in persgesprek: Akkoord.
- project dienstverlening;
- Bezoek Alzenau;
- Convenant Duurzaam Bouwen;
- Gemeenteraadsverkiezingen;
- Plan Dotterbloem


10. OSZ-JZ Nieuwe beslissing op bezwaar A.v. Rooij Het bezwaarschrift, onder verbetering van de grondslag en de Akkoord. (bewoning 't Achterom 5). motivering van het bestreden besluit, ongegrond verklaren.
11. PBZ-BW Provinciaal beleidssplan Ă«nergiebesparing en Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. duurzame energie in Noord-Brabant".
12. PBZ-WIZ Aanvraag projectsubsidie in kader van Fonds 1. instemmen met subsidie aanvraag voor het Project "Workshops Akkoord. Armoedebestrijding Provincie Noord-Brabant. energie"; 2. aanvraagformulier voor 1 maart indienen bij Provincie; 3. eventuele niet subsidiabele kosten t.l.v. Reservefonds

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 21 februari 2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Inkomensdeel WWB brengen; 4. uitvoering van het project neerleggen bij de werkeenheid Bouwen en Wonen.


13. SLZ Cultuurhistorische veldpoorten. 1. instemmen met project veldpoorten; 1. akkoord; 2. de kosten dekken uit krediet Cultuurstimulering en erfgoed ( 2. de kosten dekken 7.500,00) en besteding UPC-gelden 2006 ( 7.500,00). uit krediet Cultuurstimulering en erfgoed ( 7.500,--) en besteding UPC gelden 2006 en 2007 ( 7.500,--).