CDA afdeling Gelderland


Ilse Saris en Harry de Vries planten boom

14-02-2006

De lijsttrekker van Winterswijk Ilse Saris zal samen met fractievoorzitter van de Statenfractie Harry de Vries op 2 maart een boom planten in Winterswijk in het kader van de verkiezingen op 7 maart 2006.

Op 2 maart zal een aantal statenleden een werkbezoek brengen aan Winterswijk. Hiermee wil de Statenfractie de CDA campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen ondersteunen.

Om het werkbezoek af te trappen zullen Ilse Saris en Harry de Vries samen een boom planten. Jaren geleden heeft Jan van Dijkhuizen (destijds lijstttrekker van de CDA Statenfractie) ook een boom geplant in Winterwijk. Helaas heeft deze een herstructurering van het park niet overleefd. Ilse en Harry zullen daarom op 2 maart zorgen voor een nieuwe boom.

Wilt u bij dit bezoek aanwezig zijn? Mail dan naar cda@ps.gelderland.nl.

Programma:

13.30
Kantoor van de woningcorporatie De Woonplaats
Peperbus 1, 7103 CW Winterswijk
Inloop en ontvangst

14.00
Welkom aan de genodigden door de voorzitter van de fractie Jan Tiggeloven

14.05
"Meerwaarde van samenwerking"
Toelichting door dhr. H. Bax, directeur van Estinea. Estinea is een instelling voor mensen met een geestelijke en/of een lichamelijke beperking.

Dhr. R. v.d. Heijden zal vanuit de woningbouwcorporatie een uiteenzetting geven over het belang van samenwerking met andere instellingen uit de regio.

15.15
Vertrek naar het plantsoen tegenover Singelweg 5-1

15.30
Planten van een rode beuk.
De beuk wordt overgedragen door wethouder mevr. Abbink omdat de vorige, door het CDA geplante boom bij een eerder statenbezoek, onder haar verantwoordelijkheid bij werkzaamheden is gesneuveld. Bij het planten wordt verwacht dat de provinciaal fractievoorzitter en de Winterswijkse lijsttrekker Ilse Saris eens flink de handen uit de mouwen steken.

15.45
Vertrek naar locatie De Wintertuin bij Restaurant t Spek Ende, Misterstraat 74

16.00
"Werkgelegenheid en ruimte voor ondernemen"
Overleg met vertegenwoordigers van het Winterswijkse bedrijfsleven met als thema Werkgelegenheid en ruimte voor ondernemen

Aanwezig zijn:

- dhr. Henk Korten van het Centrum voor Werk en Inkomen
- dhr. Dé Wassink, ondernemersvereniging OWIN
- dhr. Joost de Ruijter, middenstandsvereniging ABH-City
- dhr. Robert Lautenbach, bedrijfscontactfunctionaris gemeente Winterswijk.

Onder het genot van een hapje en een drankje.

17.00 Afsluiting van het officiële gedeelte