Ingezonden persbericht


Rotterdam, 13 februari 2006


- PERSBERICHT -

Valentijnsdag met Bloodhound Gang

MoveYourAss radio interviewt excentrieke rockgroep

Arjen Lucassen is een grootheid in de gothic rockscene. Voor zijn nieuwe band "Stream of Passion" zocht hij talent over de hele wereld en bracht hen via internet bij elkaar. Dinsdag spelen ze live in de 3FM studio. De directeur van de Stichting Natuur en Milieu vertelt over de geheimzinnige campagne "Hier.nu". Verder een interview met de Bloodhound Gang. We hebben vier vragen voor de zanger Ben Lee en presentator Rudy Mckay belt live met Van Katoen die net met hun Indonesische tournee gestart zijn. MoveYourAss radio is dinsdag 14 februari om 22:00 te beluisteren op radio 3fm.

De Nederlandse gitarist Arjen Lucassen heeft met zijn band "Stream of Passion" een nieuwe album uitgebracht; getiteld "Out in the Real World". De uniek samengebrachte groep speelt live in de uitzending.

Je hebt ze vast al opgemerkt: de ietwat geheimzinnige posters van hier.nu die sinds vorige week in vele bushokjes hangen. Achter deze campagne schuilt verrassend genoeg een website over klimaatverandering. Louise van Deth, directeur van Stichting Natuur en Milieu, legt uit wat hier precies de bedoeling van is.

Aan de Australische zanger Ben Lee, bekend van de hit 'Catch My Disease', worden vier vragen gesteld. Presentator Rudy belt live met die Van Katoen net hun Indonesische tournee gestart zijn.

MoveYourAss Radio is dinsdag 14 februari om 22:00 uur te beluisteren op radio 3fm. MoveYourAss wordt uitgezonden door LLiNK. LLiNK maakt programma's over mondiale verhoudingen, mensenrechten, dierenrechten, natuur en milieu. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM enwww.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT