Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 14 februari 2006

Vakantie- en attractiepark Duinrell in hoge versnelling over de digitale snelweg

_________________________________________

Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar rijdt in een hoge versnelling over de digitale snelweg. Het on line boeken van een vakantie op de internetsite, die onlangs is geupdatet, gaat nu erg gemakkelijk. Er werd bovendien een on line nieuwsbrief ontwikkeld en de vakantiebrochure is nu ook digitaal te bekijken.

www.duinrell.nl

Het verfrissende, nieuwe uiterlijk van deze site zal de gebruiker ongetwijfeld opvallen.

Door een veelheid aan illustraties en beeldmateriaal met bijbehorende informatie kan men snel alles over Duinrell vinden.

On line boekingssysteem

Het recent geĂŻnstalleerde on line boekingssysteem werkt uitstekend; snel, eenvoudig en overzichtelijk. De keuze voor de juiste Duingalow, of kampeerplaats is mede aan de hand van foto s te bepalen. Natuurlijk ontvangt men direct na de boeking een bevestiging per e-mail. De vakantiebrochure seizoen 2006 is eveneens op de site te vinden; pagina voor pagina is de informatie simpel te vinden, uitvergroten en printen is in een handomdraai gebeurd.

On line nieuwsbrief

Duinrell ontwikkelde diverse digitale nieuwsbrieven met elk een eigen onderwerp: attractiepark, Tikibad, Duingalows, camping en groepen & evenementen.

Sitebezoekers en vanzelfsprekend de gasten kunnen zich opgeven voor toezending van een nieuwsbrief naar keuze.