Ingezonden persbericht

Eventplanner lanceert nieuwe portaalsite

ANTWERPEN, 20060214 -- eventplanner, het grootste online business-to-business platform voor de evenementenbranche uit de Benelux lanceerde afgelopen nacht haar nieuwe portaalsite. De vernieuwing past in het kader van een proactief expansiebeleid waarmee het bedrijf zijn positie als marktleider wil veiligstellen en verder uitbouwen.


De aanpassingen van vannacht zijn de eerste uit een lange reeks die ervoor moeten zorgen dat eventplanner zijn bezoekers een dienstverlening op maat blijft garanderen. Het volledig nieuwe design en enkele ingrijpende usability-aanpassingen zorgen voor een site die nog eenvoudiger en nog efficiënter te gebruiken is. Minder opvallend, maar minstens even belangrijk, zijn enkele conceptuele aanpassingen en de uitbreiding van de eventplanner-redactie. Voortaan krijgen de bezoekers nog meer vakgerelateerd nieuws, niet te missen trends en diepgravende dossiers voorgeschoteld.

Optimalisatie en expansie
Het eerste kwartaal van 2006 staat in functie van het optimaliseren en uitbouwen van bestaande diensten. Aan de bedrijvengids worden de komende maanden belangrijke nieuwe functionaliteiten toegevoegd, die het vinden van de geschikte leveranciers voor evenementen verder vereenvoudigt. In het tweede kwartaal ligt de focus op het activeren van nieuwe strategische partnerships om het bereik van het platform uit te breiden, het dienstenaanbod te verruimen en het hoge kwaliteitsniveau te blijven garanderen.

eventplanner
eventplanner is, met meer dan 20.000 actieve leden, het grootste online B2B-platform in de Benelux, dat zich richt tot de opdrachtgevers van bedrijfsevenementen. Het digitale vakblad is een onmisbare inspiratiebron en informeert de lezer over de nieuwste ontwikkelingen binnen de snelevoluerende sector. In samenwerking met de voornaamste vakorganisaties en aanbieders uit de evenementenbranche geeft eventplanner gratis persoonlijk advies bij het selecteren van leveranciers en het organiseren van evenementen.

www.eventplanner.be - www.event-planner.nl



eventplanner