Ingezonden persbericht


Persbericht

14 februari 2006

Verdien geld met je telefoonnummer

Vanaf vandaag, heeft Nederland nu ook haar eigen marktplaats voor mooie telefoonnummers. De site www.simverkoop.nl is vandaag officieel gelanceerd. Vanaf nu zijn mooie telefoonnummers gemakkelijk te kopen en te verkopen.

Over telefoonnummers

In Nederland zijn er naar schatting zo'n 75.000 mooie nummers, veelal zijn dit prepaid mobiele nummers. Bij aanschaf krijgt men een willekeurig nummer toegewezen, deze zijn vaak lastig te onthouden, daarom zien wij een sterke toename naar mooie en makkelijke nummers. Om die reden is de site www.simverkoop.nl gelanceerd. Een mooi telefoonnummer heeft natuurlijk ook een bepaalde waarde en deze wordt vaak onderschat. Voor een bedrijf en ook voor een particulier is het veel eenvoudiger, prettig en duidelijk om een bijzonder nummer te communiceren. Een bijzonder telefoonnummer valt op, mensen zullen het daardoor sneller onthouden en dus bellen.

De site is compleet

De website www.simverkoop.nl is een complete gratis marktplaats voor telefoonnummers.

De bezoekers heeft de mogelijkheid om een eigenaar of provider van een nummer te achterhalen. Uniek is ook de optie om een gratis en anoniem nummer aan te vragen en deze door laten schakelen naar een vast, mobiel of voicemail. De ingesproken berichten worden gratis afgeleverd op een emailadres.

Tot slot bieden wij de mogelijkheid om een telefoonnummer gratis op waarde te laten taxeren.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

R van der Goot

Telefoon: 0840 03 03 34
E-mail: rvandergoot@simverkoop.nl