Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vakantie voor single-ouders wint aan populariteit

Steeds meer single-ouders zien de voordelen van samen reizen en optrekken met andere eenoudergezinnen. Dat constateert One2gether Travel uit Udenhout. De touroperator, speciaal gericht op deze doelgroep, breidt het reisaanbod voor eenoudergezinnen in rap tempo uit.

Alleenstaande ouders op vakantie zien graag dat de kinderen het naar hun zin hebben, maar hebben ook behoefte aan tijd voor zichzelf. One2gether Travel weet dat als geen ander en stemt de reizen daar op af. Met altijd en overal kundige en enthousiaste reisleiding aanwezig. Wel zo zorgeloos en wel zo veilig. Nieuw zijn een zonvakantie naar Tunesië, een avontuurlijke reis naar Turkije (Taurusgebergte) en kamperen aan de Franse Rivièra (Argelès sur Mer).

Hotel Aqua Viva Beach (3 sterren) is de thuishaven van de Single Parents Beach Club aan de Golf van Tunis. Het is er comfortabel en gezellig, met een zandstrand met bar, een groot zwembad met glijbaan, sport- en spelfaciliteiten en de mogelijkheid tot leuke excursies. De kinderen zijn verzekerd van aandacht en veel vriendjes.

De reis in Turkije is er een voor bikkels, meldt de website van One2gether Travel. Single Parents en hun kroost verleggen hun grenzen tijdens survivaltrips in het Taurusgebergte. Temidden van prachtige natuur is het tijd voor actie onder leiding van een enthousiaste crew. Er wordt gebivakkeerd in tenten, zonder al te veel luxe, maar met de zekerheid dat het eten op tijd klaar is. Daardoor is er alle ruimte voor waar het hier om draait: genieten van de natuur, het avontuur en van elkaar.

Samen met de kids tussen andere eenoudergezinnen acht of vijftien dagen kamperen in Frankrijk kan voortaan de hele zomer in Argelès sur Mer. Er is bijna geen betere plek te bedenken waar zoveel strand gecombineerd kan worden met een hoop gezelligheid en activiteiten. Op camping Le Neptune (4 sterren) - vlakbij het strand en het centrum - staat een volledig ingerichte 4 persoonsbungalowtent ter beschikking. Ouders van actief kroost die zelf wel eens rust willen, boeken vooraf de Kids Adventure Club. One2gether Travel is een sterk groeiende reisorganisatie voor singles van alle leeftijden en eenoudergezinnen. Uitgangspunt is dat 'single' zijn voor de meeste mensen geen levenstijl is, maar om uiteenlopende redenen een fase in hun leven. Het programma is daarop afgestemd en biedt telkens steeds nieuwe reizen naar bestemmingen in West-Europa. De reisprogramma's bekijken én boeken kan via internet www.one2gethertravel.nl. Voor meer informatie en foto's:

Rineke van Doorn

Postbus 8

5070 AA Udenhout

T 013 511 2206

F 013 503 0892

rvandoorn@one2gether.nl

www.one2gethertravel.nl


---- --