Onderstaand bericht is verouderd. Op verzoek van de afzender zijn zijn gegevens verwijderd.

Ingezonden persbericht


2 februari 2006

Gratis internet berichtje plaatsen voor Valentijnsdag

DORDRECHT - Volgend op het idee van pixel advertenties van de Britse student Alex Tew is het vanaf 1 februari mogelijk op internet een pixel liefdesberichtje te plaatsen.

Via de website www.holland-ads.nl/mijnvalentijntje/ kan een zogeheten Valentijntje met tekst, foto of video geplaatst worden. Als vóór Valentijnsdag (dinsdag 14 februari) besteld wordt, is de service gratis.

De Britse student Alex Tew werd in januari miljonair met zijn nieuwe advertentiesite met pixels www.milliondollarhomepage.com. Vele initiatieven met hetzelfde idee volgden.

De Nederlandse website www.holland-ads.nl/mijnvalentijntje/ past het concept van pixels advertenties op originele wijze toe voor Valentijnsdag. Geliefden kunnen voor elkaar via het berichtenbord op de site op creatieve wijze een berichtje plaatsen. Het Valentijntje kan gelinkt worden naar een email of website adres. Zo kan naar een restaurant of hotel gelinkt worden voor een 'date'.

Het berichtje blijft ook na Valentijnsdag op de website staan en kan hergebruikt worden voor nieuwe berichten.

Het Valentijntje lijkt een creatieve aanvulling te zijn op de internet E-cards van bijvoorbeeld Hallmark, die al jaren populair zijn tijdens Valentijnsdag.

Web site address: http://www.holland-ads.nl/mijnvalentijntje/

Referentie
De Telegraaf 11-1-2006
wo 11 jan 2006, 21:39

Pixels Britse student miljonair uitverkocht

LONDEN/ENGLISHTOWN - Een 21-jarige Britse student, Alex Tew, is er in geslaagd ruim 1 miljoen dollar te verdienen met de verkoop van advertentieruimte per pixel. Op zijn inmiddels wereldberoemde milliondollarhomepage.com waren al 999.000 pixels gereserveerd voor 1 dollar per stuk...